Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, November 9, 2013

Syukurla Dapat Balik Kampung Lagik

Syukur Alhamdulillah..taun ke4 ni, baru la kami merasa blk kmpg 2x setahun...Kalo tak, setaun sekali je...Ce la korang bygkn..huhu..Nak2 aku ni jenis kalo hubby aku x dpt cuti, mmg tak la aku nak blk kalo x da hal penting. Kalo ada rezeki aku mengandung, mungkin aku akan pilih utk bersalin di sini je..hihi...Emmm ok la, ckp psl blk kmpg ni makanya flight kali ni kena la kuor duit seniri sbb waran ticket percuma tu hanya setaun je sekali. Mujurlah ada gak ticket murah cumanya ticket blk KL tu kami naik kt Labuan sbb time beli ticket tu, ticket naik kt KK adalah 3ratus lebey. Tapi kan...bila smlm beli ticket blk KK 13/12..sesaja aku gatal tangan tgk yg 1hb tu..hahhhh..ada pulak ticket murah dr KK ke KL...Terkilan ok!huhu..tp Labuan dkt lagi dgn Sipitang ni dr KK tp aku sbnrnya x sanggup nak naik speedboat kalo cuaca berangin..huhu..Menggerunkan hokayyyyy tp hopefully cuaca baik2 saja time tu nanti. Aamiin...

So now, counting the days la...haha...Ada gak plan nak gi berjln di Terengganu nnti..ada sapa nak taja penginapan n bwk jln2 x???hihi...Mcm la ko artis kn???hikkksssss...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...