Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, November 25, 2013

RM10 Hinggit Sajorkkk!!!

Bersempena dgn minggu gaji nih...aku buat BIG SALE sebijik Sabun Collagen Triple A 50gram nih dgn arga 10hinggit aje...Aku dpt singgit je pun drpd sabun ni!!!. Tak caya???. Sumpah hokayyy!!! Aku ni dpt singgit dua pun jadi la asal ada duit yg masuk drpd jual mahal tapi x da org nak beli...hehe...Kalo org beli byk tu, syok la jgk kan tapi kalo x byk pun..tetap namanya rezeki. Syukur Alhamdulillah. Ok...so ada yg berminat x?...So far, sumanya positive feedback drpd customer n ramai yg repeat order. Aku sendiri pun guna sabun ni. Sabun ni nampak je kecik tapi sebulan lebey pun tahan ok. Mcm aku 2x sehari cuci muka dgn sabun ni. 

Cara nak sabun ni tahan lama...aku mmg potong kecil2...Sabun ni tebal so aku bahagikan dua so drpd sebijik korang akan dapat 2bijik...Pas da dpt 2bijik, aku bahagikan dua lagi so akan jadi 4 kan??? So setiap satu tu aku potong 6 then 6x4 makanya akan dpt 24ketulan kecik gitu..lebey kurang camtu ar..Bila nak guna, amik 2,3 ketul simpan dlm bekas...yg lain simpan la kt tmpt yg x panas dan kering. Korang jgn pakai sebijik terus, kalo korang guna sebijik terus, mmg cepat ar abisnya..hihi...

So kalo yg berminat tu, le la sms/wasap aku 0126346852. Oh ok, PROMOSI ni bukan utk minggu gaji je...yg ni berterusan aku jual arga 10hinggit jek..Arga kat pasaran RM15 gitu...Aku ada jual jugak rumpai laut kering ngn arga RM30 1kg n aku suggestkan yg purple sbb elok utk kesihatan dan kecantikan.


Dan yang tak tau lagik..BIG SALE hebat nih...7set Collagen Plus Vitamin E ni hanya RM100..da la murahkan pastu aku kasi FREE POSTAGE...So apa tunggu lagik???...sms/wasap aku 0126346852
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...