Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, June 4, 2013

Sabun Pure Marine Collagen Triple AAA


 *** Ini adalah entry melekat!!!. Scroll ke bawah utk latest entry yg ai update ohkaeeeeeeeeee... tq korang ***


Kelebihan Pure Marine Collagen Mentah
* Nilai nutrisi - 10 kali ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (yang berharga lebih kurang RM418 untuk 30gram). Khasiatnya sama seperti sarang burung layang² (yang berharga lebih kurang RM400 untuk 38gram).
* 24% kolagen ini bersamaan dengan 2 keping sarang burung layang². Kalsium, 37 kali lebih tinggi hati ikan.
*  Nilai pH ialah 7.6.
* Kandungan iodin yang tinggi untuk menghalang tubuh manusia dari menyerap logam berat berbahaya seperti plumbum yang boleh menyebabkan kanser darah & kanser tulang.
* Mengandungi vitamin dan mineral penting seperti kalsium, magnesium,potassium, Vitamin B6, B12, C, A, Omega 3 dan antioksida.
* Kandungan serat yang tinggi bagi memudahkan penghadaman & mengatasi masalah sembelit/buasir.
* Sangat Disarankan Untuk Mereka Yang : Mempunyai masalah kulit ( menghapuskan jerawat muka/badan, kudis dan kegatalan ) Mempunyai luka akibat kemalangan/pembedahan untuk mempercepatkan penyembuhan kecederaan. Warga emas, sakit atau uzur kerana ia dapat memulihkan tenaga tubuh. Bagi ibu hamil ( 4 bulan ke atas ), pengambilan kolagen membuatkan kulit bayi yang bakal dilahirkan lebih cantik, sihat dan cerah.
Kebaikan Sabun Pure Marine Collagen :
Kulit lembut, licin, putih dan menghilangkan jerawat2 pasir yg kat muka dan badan. boleh digunakan sebagai pencuci muka dan badan.
Jadi kpd sapa2 yg berminat utk menggunakan Sabun Pure Marine Collagen ni...sila jgn ragu2 ok. In Sha Allah...dijamin keberkesanannya sbb makhencik is menggunakannya jugak!!!! so sgt RECOMMEND korang utk menggunakannya supaya kita lebey comeiiiiiiiiiiiii drpd Kak Tonnnnnnnn * Kalo Kak Ton baca nih...mesti stresssssss...kohkohkohkoh *gelak guling2....
So kpd yang berminat, makhencik jual seketul sabun nih dgn arga RM25.00 termasuk pos ( Semenanjung Malaysia )....tapi kalo beli banyak makhencik akan bagi special price utk korang....Kalo nak jadi supplier..lagik la ai kasi korang arga yang berbaloi2 gitu....Berminat???...Bole call/sms/wechat/wassap/viber ke ai la khennnnn...sapa lagik..hihi...Azie 019 8424250






*** Dua keping gmbr makhencik itewwww...tidak ditouch-up...masa amik gmbr pun siap NO FLASH lagik sbb x suka psg flash sbb bila ada flash muka jadi mcm demam kuning gitu!!!...pastu x guna Camera 360 coz ai kan Blackberry jeeee....hihihi...so ini la salah satu usaha makhencik nak cantikkan sikit kulit walaupun idokkkkk la cantik bebenorrrrrr khennnnnnnnnn???hohohoho....

N kalo korang nak beli rumpai laut yg da kering means mentah lagik...bole jugak ctc makhencik k coz ai akan cuba bagi arga yg terbaikkkkkkkkkk utk korang...hihi....

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...