Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, June 27, 2013

Makeover Bilik Tido

Tadi ptg, kuar jap p pekan kami laki bini. P minum Teh 3Layer favourite ai skrg ni. Tgh dok minum skali ai nampak kedai depan tu ada jual tikar getah so tetiba ai bg idea kt hubby utk beli tikar getah..emm ala, just 5meter je pun utk gantikan yg kat dalam bilik tido kami.

Yang ada tu, da truk sgt. Guna tikar tu pun since masa memula sewa bilik masa mula2 kt Sabah ni..makan taun jgk ok!!! So tak salahkan beli baru??? Ai bkn suh beli carpet yg brbulu2 yg le tenggelam kaki tu khennn???hehe. Pada kami laki bini, apa adanya je asal selesa…hehe…

Korang sila abaikan k tv dlm bilik ai itew yg colournya da rosak tp masih terang ditonton dlm bilik bila tak buka lampu la…heheh. Tapikan…ai suka lepak tgk tv (*LCD 42inch kt ruang tamu tak layan ok…haha)… dlm bilik tambah kalo ai lonely kt umah di waktu mlm…sbbkan korang…kalo blackout, ai adalah x terasa takut sgt, hahah…Dasar penakutkan kan ai nih!!! lalalalala…

Tgk tu pulak kt almari tv yg kicik itu… sbnrnya da patah sikit…siap sendal ngan batu tau…!!! Pastu siap cover letak angry bird kat situ supaya korang tak perasan…kihkihkih. Kalo ai x ckp, mesti korang tak perasankan??? Heheh.
Wayar blakang tv tu pulak siap ai lilit ngan reben supaya x nampak semak...Kreatip tak ai??? Kohkohkohkoh…Nanti ai carik bunga murah2 la letak situ…heheh…

Emm, ok la..itu je kot yg nak share. Baru la terasa mcm bilik hotel sikit khennn??? Hahah…walaupun simple…nan hado apa sgt kan… tp Rumahku, Syurgaku begitu juga Bilikku ini…hahah

K korang, Slamat mlm n slamat brhujung minggu…eh silap, esok baru Jumaat…Nyanyuk kan makhencik???mihmihmih *sambil buat muka comei…Comei ke?hahah…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...