Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, June 28, 2013

Misiku Zira Menyebabkan Ai Ketagih Teh C Special!!!

*Gmbr ni gambar semalam masa p lepak kedai mamak.…hahah

Yup, seriusly..tajuk entry ai itu menjelaskan segala-galanya. Sejak 1st time kuar minum dgn Zira dulu2, da menjadikan ai ari2 pun mau (jgn kelain eh fkrnya korang…hahah) dgn Teh C Special!!! Ayat je lebey tu tp idok la ari2 brturut pun mau. Poket nak kena jaga jgk. RM3 tu skali minum…hahah.…

Tapi kan korang, ai is perasan yg setiap kali ai minum kat kedai skrg ni, mmg itu je la pun yg ai mintak..Da mcm ketagihan la pulekkksss..hahah.…Ini tak boleh jadi ni khennn korang? So salah siapa ni? Salah si Zira la nih kan!!! Siapa lagik? Kohkohkohkoh…*mesti Zira bengang ni kalo baca belog ai ni tau…hahah

Tapi ai kan korang, so frustrated kalo p minum teh ni tp x sedap. Rasa sgt tak berbaloi dgn arga RM3 tu!!! so ai mmg ada selected kedai la yg ai suka, yg ai rasa sedap d tekak ai tmbh2 kedai mamak tp time mlm je la…sb kalo siang, pekerja tu budak muda so dia buat kureng menyengat cikit!!! Da la dia bg gelas rendah…Hahah..ngada2 kan makhencik??? Lalalalala…

Amacam korang, suka tak Teh 3Layer? Kalo kt sini biasanya org sebut Teh C Special…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

  1. Sra pown suka gak air tuh huhu...marvelesss...
    Update : http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/06/first-give-away-anacepat.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...