Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, June 26, 2013

Almari Jimat Space

Da memalam ni…x da story best pun nak share…Cita pasal almari bole?hahah…Kalo korang mengikuti blog ai, sure tau makhencik baru beli almari baju baru khennn???hehe…Ohh, beli bkn suka2 hokaeee tp beli sb perlu sgt!!! Hamikkk, tanda seru ai kasik…kahkahkahkah…

Emmm, ai like my almari so much walaupun simple sajork..hahah. Prefer yg jenis sliding cengini. Dulu masa baru kawin, kt KL mmg kami beli almari yg sliding mcmni tp tak da corak mcm yg baru ni *tu pun nak mention kan???hahah tapi da jual set bilik tido pas je ai ttp kedai dobi ai yg juga merangkap rumah ai waktu itewww.

Nak letak kt umah mak, space da tak da so jual je la. Masa dok kt Sg.Besi, ala2 Jepun je la mcm skrg ni. Malas nak beli set bilik tido bagai. Tambah time kt Sg.Besi ai is menyewa kt pangsapuri so malas nak ada brg byk supaya x susah nak brpindah-randah. Walaupun brg tak byk, azab ko nak ngangkut ke tingkat11. Nasib lift tak rosak time tu. Tidak brtambah2 azab ok!!!hohooo

Kalo korang nak tau kan, sblm pindah Sabah, brg2 rumah sumanya trpaksa jual..n skrg bila da dok Sabah, mmg x beli brg byk2. Ala-qadar je. Kalo korang dtg umah, dok brsila je korang k..haha. Jgn sesekali mengimpikan sofa yg empuk kalo dtg umah ai tau!!!kohkohkoh

Bukan apa korang, malas nak mengangkut brg byk2 manatau akan2 dtg dpt pindah ke tempat asal balik kan?haha tp duit pun x byk mana jd takyah la nak menghebat sgt. Apa adanya je. Jgn nak ngada2. Bkn mati pun kan kalo tak da sofa, kalo x da set bilik tido bagai. Na mo la guna istilah biar pape asal brgaye itewww!!! Penyakit tanda seru ai skrg kan???hahah

Eh korang, k la, esok ai sambung membebel lagik k!!! Nite korang ☺

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

  1. akak pun camtu juga..pakai sofa yg lama jnji dpt ddk..taknak ddk sudah..besila kat lantai lg best bah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl tu kak ira..lagi selesa dok brsila kan kak?hehe

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...