Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, March 24, 2015

Chew n Glow Terbaiiiiik Ok!!!

Layan gambar2 yg ada n nilai sendiri kehebatan Chew n Glow...
If berminat nak cuba, Wasap aku  012 6346852.

Harga :
RM160 sem / RM170 ss
FREE POSTAGE

Harga mmg agak telan ayaq liuq la kalo org utara cakap tapi hasilnya tersangatlah kebaboooommmmm...

Jom la berCnG!!!

Chewnglow - Chewnglow 
CHEW N GLOW adalah "Advance Formula" yg dirumus khas dari bahan-bahan dan formula bertaraf antarabangsa khas untuk pencerahan kulit dan pembaik pulih struktur kulit.

Antara Kandungan bahan-bahan dan kebaikan yang bakal anda perolehi dari Chew n Glow adalah :

RICE BRAN EXTRACT
- Kaya dengan Vitamin B & E
- Meningkatkan keanjalan kulit dan memastikan ia terhidrat dan lembut
- Memelihara kelembapan kulit
- Mencegah kulit menjadi terlalu kering
- 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
- Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar.

PHYTOCEREMIDE
- Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
- Menyediakan mineral dan vitamin dan mencipta kesan "anti-penuaan"
- Mengurangkan garis-garis halus dan meratakan warna kulit
- Membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati
- Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
- Meningkatkan keseimbangan kelembapan dan nutrisi pada kulit
- Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku

SUPEROXIDE DISMUTASE (SOD)
- Dapat meneutralkan kerosakan akibat radikal bebas
- Berfungsi sebagai antioksidan
- Meningkatkan daya tahan tubuh
- Memperlambatkan proses penuaan
- Dapat membaiki kerosakkan sel
- Megurangkan pigmen melanotik dan menjadikan kulit lebih halus
- Mencegah Kanser
- Melancarkan pembuangan

CHERRY BLOSSOM EXTRACT
- Antioksidan
- Mencerahkan kulit
- Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit
- Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
- Mengurangkan minyak dimuka
- Mengatasi masalah kulit kusam

RASBERRIES EXTRACT
- Kaya dengan vitamin C
- antioxidan
- Memperbaiki sel kulit yang rosak
- Menjaga kelembapan kulit
- Mencegah proses penuaan
- Meningkatkan antibodi tubuh badan
- Amat baik untuk pesakit diabetis

CRANBERRIES EXTRACT
- Mencerahkan kulit kusam dan memberi kesan segar di wajah
- Menghindai pembentukan jerawat
- Merawat luka
- Menghaluskan kulit
- Menyihatkan Kulit
- Mencegah Kulit Kusam
- Mengurangkan garis-garis halus
- Mengandung zat anthocyanin flavonoids, sianidin, peonidin, quercetin, tanin, vitamin A, vitamin C dan E

VITAMIN C
- Meningkatkan Daya Tahan Badan
- Merendahkan tekanan darah tinggi
- Mengekalkan berat yg ideal
- Mengawal paras tekanan, hormon dan kortisol yang tinggi.
- Menghalang katarak mata
- Meningkatkan tenaga dalam badan
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan sinaran uv
- Menghasilkan kolagen dan melembapkan kulit dari dalam
- Menggantikan tisu yang rosak sekaligus menyembuhkan luka dengan lebih cepat
- Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
- Meningkatkan Pertumbuhan Rambut, melawan Kelemumur dan menghasilkan rambut yg kuat dan lebat

MELON EXTRACT
- Menghilangkan tompok/bintik hitam
- Menyejukkan Kulit
- Mempercepat penyembuhan luka
- Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
- Mencegah penggumpalan darah
- Anti Stress
- Mengstabilkan tekanan darah

ACEROLA JUICE POWDER
- Mengandungai 32 kali lebih Vitamin C dari buah oren
- Mengandungi Vitamin A
- Antioksidan
- Mengelakkan keradangan tisu kulit
- Membantu Pencerahan Kulit

ISOMALT POWDER
- Peganti kepada Gula digunakan untuk produk "sugar free"

XYLITOL POWDER
- Pengganti gula yang sangat sesuai untuk pesakit diabetis
- Sangat sesuai untuk pesakit diabetis
- Membantu allergies, selsema dan resdung
- Memguatkan tulang dan gigi

POMEGRANATE EXTRACT
- Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
- Kandungan dalam pome membuat fibroblasts (sel yang memproduksi kolagen) berkembang dengan baik.
- Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV
- Anti Aging
- Mempunyai kandungan asam punicic, dan asam lemak omega 5 yang membantu kulit tetap lembab, dan menyingkir bakteria
- Membantu mengatasi penyakit diabetis
- Memperbaiki sel-sel yang rosak

GROWTH FACTOR CONCENTRATE
- Sejenis ekstrak protein dari susu skim yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel dan membantu bahan-bahan lain memberi kesan yg lebih pantas. Ini membolehkan anda mendapat kesan 5 kali lebih pantas dari biasa.


Thursday, March 19, 2015

Chew&Glow Better Than BOTOX!!!




See..wifey Johan Raja Lawak salah sorang yg mengamalkan CnG nih.
Sekarang beliau lebey jelita berbanding dolu2 ok..hikkksss
Masa preggy pun Ozlynn mengamalkan CnG...
Sat iolls nak bagi review sikit pasal produk nih...

◆◆ Chew n Glow Better Than BOTOX ◆◆

Salah satu bahan yg terdapat dalam #ChewNglow yg dapat memberi kesan seperti BOTOX dan amat selamat diamalkan

"Phytoceramides" antara bahan yg terdapat di dlm #Chewnglow dan amat popular sebagai bahan alternatif kpd botox

Antara kebaikan n manfaatnya
✔Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
✔Alternative kepada "botox"
✔ Menyediakan mineral dan vitamin dan mencipta kesan "anti-penuaan"
✔ Mengurangkan garis-garis halus dan meratakan warna kulit
✔Membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati
✔ Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda&segar
✔ Meningkatkan keseimbangan kelembapan dan nutrisi pada kulit
✔ Menegangkan dan menganjalkan kulit
✔ Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku

Psst..dont worry ye bahan nie amat sesuai utk semua peringkat umur walaupun kanak2 kerana dia berasaskan bahan natural tanpa kimia

#chewnglow Skin Supplement yg pasti membuat anda teruja!!!

◆◆◆◆◆ PM / Wasap 012 6346852 ◆◆◆◆◆


Monday, March 9, 2015

♥♥ Kesayanganku ♥♥


Kesayangan mummy babah dunia akhirat. Harta yg x ternilai buat mummy dan babah. Alhamdulillah, syukur kepadaMu Ya Allah.

Btw, arini aku nak bebel2 sikit psl baby aku nih...haha..Dulu masa dia baby yg lum boley bergerak, time solat tu kalo babahnya keja, x da sapa nak tgkkan baby aku..le la aku letak dia dlm bouncer/walker..so dia perati je mummy solat tapi bila da besar sikit..da boley bergerak ke sana ke sini..walaupun belum boley jalan..hehe..mmg jangan mimpi la nak letak dlm bouncer/walker khennn..Letak la cuba..mau meraung sepanjang aku solat..huhuu..

So skrg mmg kalo solat tu..biarkan je la dia..What to do kan?. Pasrah je la..haha...Biasanya time nak solat..time tu la dia buat aksi gimnastik akrobatik bagai...Sabar je la..tapi kdg dia pandai tau..bila time aku nak sujud..pandai plak dia ke tepi...hahah..Ritu skali masa aku solat Isyak, hah..tersembam 2x tepi aku..Nasib dia x nangis..Tak nangis tu kira x sakit la..haha..So aku kusyukkan diri tapi kusyuk ke kalo boley perasan anak tersembam kat tepi 2x???haha..

Tapi nak buat camana kan..x mo la tinggal solat..Kalo nak tggu baby tido, pukul brapa dia nak tido?..Kang nak nunggu baby tido punya psl..da terlepas pulak waktu solat..huhuu..Takpe la..baru setahun sebulan pun baby aku. Nanti kalo da besar sikit, faham la dia..tak gitu korang? hihiii...Kalo da besar sikit, x faham..siap la mummy babap montot..hikkksss..

Btw, baby aku suka dgr azan tau korang..pandai dia diam kalo azan berkumandang..kdg tu dia pun ikut azan jugak..cara dia baby la..hehe...Mmg kalo dgr azan, mmg dia excited betul..Alhamdulillah..pastu kalo tgk Indahnya Iman kat Astro Oasis pun dia suka..diam je dia kalo tgk..kalo dia bising..aku suh dia shhhhh means suh senyap...hahahaa..tapi slalunya dia diam almost the time..n bila time Indahnya Iman..mmg betul2 dpn tv dia tggu tgk..hehe...Alhamdulillah...

Buat masa ni, kalo cita kartun..dia x layan sgt..Kalo aku bukak bagi dia tgk, mcm aku je yg layan..Acane tu???hahaah..

Saturday, March 7, 2015

Boley Kuwus Dengan GC CUT


Utk info korang reader2 aku yg shomei lagi suweet...Glucos Cut Tea ni adalah Penawar Diabetes No.1 Di Malaysia...tapi ia bukan saja baik utk anda yg punya penyakit diabetes malah utk sakit darah tinggi pun sgt lah baik...n yg bercita2 nak kuwus termasuklah aku pun adalah sgt RECOMMENDED!!!hikkkksss..

Dont worry..teh ni x pahit..n rasa pun just nice..wangi plak tu. Aku ni mmg cerewet..kdg2 tekak aku ni memilih tau..haha..tapi teh ni aku boley telan...x la bau mcm jamu2 gitu. Kalo minum sambil pejam mata ibarat mcm minum air masak je pun. Aku baru masuk 6hari minum..so far belum timbang sbb x beli penimbang lagik..hihii..

Berminat nak order???
Boleh wasap aku 012 6346852
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆

1kotak - Penggunaan utk 2bulan
RM130 sem / RM140 ss
FREE POSTAGE

Trial Pack - Penggunaan utk 1bulan
RM65 sem / RM70 ss
FREE POSTAGE

Monday, March 2, 2015

Testimoni KWhite38



Dengan hanya 1produk..fungsinya drpd head to toe gitu tau so mmg jimat bangatttt uolls..Harga pun x mahal sgt..Harga mampu milik!!!..Rugi kalo tak cuba.

Mak dara voley guna..anak dara pun voleyyyy tau..Ibu ngandung x voley la sbb salah satu fungsi KWhite38 ni adalah mengetatkan MISS V kita..hikkksss..Kang ketat..acane nak bersalin kan?hehe..

Yang penting produk ni
◆ HALAL
◆ Ada kelulusan KKM

Kepada yg berminat, meh la wasap aku 012 6346852

Friday, February 20, 2015

Anak Bapak Sangatttt Tau


Entry sebelum ni gambar Mummy n anaknya..Now, of coz la kasi tayang gambar anaknya ngn apaknya plakkkksss..hihii..Anyway, gambar ni still masa kat Kundasang ritu. Kasi tayang la selagi gambar2 kat Kundasang belum abis tayang..muahahaaaa...

Si anak bapak ok anak aku nih...Skrg asyik la dok sebut bahhhh..bahhhh..means dok sebut babah sesaja la...Sentap hati mak tauuuuu..huhuu..Dulu sikit2 miiiii..miiii..sobsobsobbbsss *lapayaqmatacikit


Si kecik aku sgt berkenan ngn bunga nih..Kat tmpt kami stay ni je ada bumga camni tau korang. Walaupun korang dtg Kundasang tapi korang x stay kat tmpt kami duduk nih..sure korang x kan jumpa bunga ni. Bunga yg sgt unik...berbentuk bulat..ada duri..tapi lembut je bunga tu. Aku pernah tanya kat pekerja kat sini masa aku pegi taun 2011 pasal bunga ni..katanya dlm tu ada kapas gitu..Seingat aku la..hehehhh...


Sepet mcm babah!!!. Bila da ada anak ni..baru perasan incik somi ku sepet..hahahhhh..Dulu x plak perasan..12taun bersama konon tapi taun ke 7 sbg somi isteri baru perasan...hahaha...So saddd..kihkihkihhhh


Babah dan anaknya yg manja terlebey sudah!!!. Asal babah dia balik keja..belum letak punggong..dia da nanes2 mcm kena pukul. Sabar je la..huhuu

Thursday, February 19, 2015

Gong Xi Fa Cai



Gong Xi Fa Cai kepada semua yg meraikannya.
Nak angpauuuuuuuuuu *sambil buat muka seposen..hukhukkkk

Wednesday, February 18, 2015

♥♥ With My Baby ♥♥

Gambar masa kat Kundasang lagikkks...
Ni bergambar kt dpn Alphine...Owner tmpt nih adalah besan kpd Kiram's Village.
Bersebelahan je pun dorang nih tp yg Alphine ni x da yg utk 2org punya. Suma pun utk kuarga besar...hikksss..Next time kalo pegi ramai2, boley la try duk sini pulak khennnn...mihmihmihhh..

O.k la..layankan aje gambar yg hado. Arini mcm malas nak update story pepanjang..huhuuuu

Tuesday, February 17, 2015

KWhite38 WHITENING. SATIN SKIN. BREAST UP. BODY RESHAPING

TERBARU !! DARI SYARIKAT SAMA PENGELUAR K-COLLY SWEET 17..

RM90 SEM / RM100 SS
FREE POSTAGE

Wasap 012 6346852

 Suami tegur semua nya dah kendur dan longgar?
Suami menjeling dan memuji wanita lain yang seksi gebu di depan mata?☹ Mahu pikat suami untuk jatuh cinta kesekian kali nya semula?
Dapatkan produk nutrisi khusus untuk wanita berkahwin atau masih dara yang hebat ini segera!

KWHITE38 untuk mengencangkan dalaman wanita sejati (ketat, rapat, montokkan payudara dan punggung) serta mencerahkan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki selain membentuk semula lekuk badan idaman dengan fungsi diet nya yang tersendiri..

2 IN 1 :
KOREAN OPTIMUM WHITENING SKIN & BUST UP NOURISHING NANO FORMULABIRD NEST SAKURA CHOCOLATE NUTRI MALTMORE THAN 10X FASTER ABSORPTION

Let's Discover The Power Of Trusted Brand K-COLLY K-White38 adalah minuman berkhasiat pemutihan kulit Revolusi Teknologi Terkini Korea dirumus khas untuk Wanita Asia.

Untuk Kulit :
Collagen Sarang Burung, Esen Sakura serta berperisa Coklat mengandungi fitoestrogen semula jadi, Asid Amino,Sarang Burung Kolagen Terbaik dipilih, N-Acetyl L-Cysteine (NAC ), L-glutamin, Beta Carotene,Habbatus, Niacinamide Vitamin B3, Sakura Essence, serbuk Pearl, Hyaluron untuk membantu wanita mempunyai kulit putih sekata.

Untuk Kewanitaan :
Menegangkan payudara ingredient hebat Green Papaya, Serapat serbuk , Manjakani serbuk, Ekstrak Pueraria Mirifica, serbuk Kacip Fatimah untuk mempercepatkan proses pengukuhan payudara dan Kewanitaan Anda

Mengintegrasikan dalam BIO-Teknologi Terkini, K-White38 menembus dalam tisu payudara untuk mengaktifkan pertumbuhan sihat sel-sel payudara .Ia juga dapat mencerahkan puting gelap untuk penampilan yang seksi dan Pemutihan nada kulit.Gabungan O5 pengekstrakan teknologi terkini, serapan 10xlebih cepat.

Dengan keputusan SEAWAL 60 sec (dengan IzinNYA).

WHITENING. SATIN SKIN. BREAST UP. BODY RESHAPING

♡Minuman kopi coklat yang lazat dan berkhasiat!
✦ K-White38 adalah minuman berkhasiat pemutihan kulit Revolusi Teknologi Terkini Korea dirumus khas untuk Wanita Asia.

BAHAN - BAHAN ASAS :
Collagen Sarang Burung, Esen Sakura serta berperisa Coklat mengandungi fitoestrogen semula jadi, Asid Amino,Sarang Burung Kolagen Terbaik dipilih, N-Acetyl L-Cysteine (NAC ),L-glutamin, Beta Carotene,Habbatus, Niacinamide Vitamin B3, Sakura Essence, serbuk Pearl, Hyaluron untuk membantu wanita mempunyai kulit putih sekata.

KANDUNGAN UNTUK KEWANITAAN :
Green Papaya, Serapat serbuk ,Manjakani serbuk, Ekstrak Pueraria Mirifica, serbuk Kacip Fatimah untuk mempercepatkan proses pengukuhan payudara dan Kewanitaan Anda

✦ Mengintegrasikan dalam BIO-Teknologi Terkini, K-White38 menembus dalam tisu payudara untuk mengaktifkan pertumbuhan sihat sel-sel payudara .It juga mencerahkan puting gelap untuk penampilan yang seksi dan Pemutihan nada kulit.

KELEBIHAN KWHITE38
• Khas untuk menganjalkan payudara
• Membantu menganjalkan juga tubuh badan yang lembik
• MemBantu menyekatakan tona2 gelap agar semakin cerah Dan sekata
• Memberikan tenaga
• Mengurangkan stress harian
• Khas untuk menjaga kewanitaan agar Persis Anak Dara
• Membantu membentuk tubuh badan menjadi terbentuk Dan cantik
• Membantu Kulit semakin Kenyal Dan Gebu

Menggabungkan O5 pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap.
Keputusan cepat SEAWAL 60SAAT (Dengan IzinNYA )

MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!
★ KULIT SEMAKIN PUTIH
★ PAYUDARA SEMAKIN KERAS
★ AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN SERTA MERTA
★ ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
★ WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI DARA(SEGALANYA DENGAN IZIN "NYA")
 --Kita Hanya Bertawakal--

✔ 100% HALAL >TERBUKTI BERKESAN <

#KWHITE38 "RASANYA SEPERTI KOPI"
PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAWDA DAN DARK CHOC

✦ "Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda' Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali mati" -(HR : Al-Bukhari/Muslim)
✦ Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI SEDAP)
✔ Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...