Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, July 19, 2014

Bagaikan Mimpi

image

image

Rasa mcm mimpi pulak..pejam celik..pejam celik..baby aku minggu dpn da nak masuk 6bulan...6taun ok hidup aku somi isteri x da seri tanpa adanya anak. Bukanlah rumahtangga kami malap sungguh sebelum nih cuma bila ada anak nih..tambah berseri la kehidupan kami. Bersyukur kami kepadaMu Ya Allah. Alhamdulillah....Syukran Ya Allah...

Kepada pasangan yg belum ada zuriat, jgn sedey2 ye korang. Aku pun pnh alaminya so aku pun faham perasaan korang. Kita tak mampu melawan kuasa dan takdir Allah...Usaha je apa yg patut, pastu doa dan tawakal jek pada Allah. Terima je qada' dan qadar kerana sesungguhnya aturan Allah itulah yg terbaik. Abaikan je mulut2 jahat yang mengata itu ini. Biasa la manusia nih, kdg2 ramai yg busybody drpd caring sbnrnya. Pekakkan je telinga..ibarat masuk telinga kanan, kuar telinga kiri ye korang.

Btw, Al-Fatihah buat keluarga penumpang dan anak kapal #mh17 yg beragama Islam. Salam simpati kpd penumpang dan anak kapal yg bukan beragama Islam. Sesungguhnya apa yg terjadi ni amat menyedihkan seluruh rakyat Malaysia. Semoga semua urusan dipermudahkan hendaknya. Aamiin..

Monday, July 7, 2014

Kejap Ada, Kejap Illekkkkk

image

Teruknya alahai aku skrg..malas bebeno la nak ngapdet blog tau..huhu..Tetiba malam ni aku baru terigt.." Ehh..aku ada blog la.."..haha..Teruk kan aku??.ihiihiiii...Btw, aku nak wish Selamat Berpuasa kpd korang suma yg mana masih setia menjenguk blog aku yg suam2 kuku nih. So far setakat ni posa aku masih penuh..Syukur Alhamdulilah...hihiii...Cakap pasal posa nih..Pejam celik je, da 8ari kita suma berposa..Mesti suma da kalut cari baju rayakan??? Aku minggu lepas da beli baju sepasang somi isteri. Sepasang cukup la khennnn...haha. Cuma utk baby aku, terpaksa beli kain n paksa kawan tolong jahitkan..hahah..Kejamkan aku?kihkihkih...

Ok la korang, anyway..if sapa2 berminat nak beli Sabun Collagen Rumpai Laut Triple A..boley roger2 aku k. RM15 sebijik. Aku sendiri pun pakai sabun ni, so far sgt serasi dgn aku. Ramai customer aku pun repeat order banyak kali disebabkan keberkesanannya. Kepada yg nak beli sabun ni, bole wasap aku 012 6346852.

Selamat malam korang n Assalamualaikum kpd kwn2 yg beragama Islam. Jgn lupa kunci jam, kang x bersahur pulak korang..hehe..

#ergocarrier #babyshoe #babydress #babycap #harummalam #eggwhitemasker #mcm2ada #wasapje0126346852

Thursday, June 26, 2014

Ergo Carrier For Baby

image

RM110 sm / RM115 ss

FREE POSTAGE

SMS / wasap 012 6346852

* Mood nak berblog lariksss lagik..iklan je la..hihiii

Tuesday, June 24, 2014

Jom Shopping Barang2 Baby n Kids

image

image

image

Wohooo..esok ari gaji org gomen kan???...haha...Jom jenguk fb aku
NUR AZEANI KAMARUDIN
Kat sana, manyak lagi brg2 baby yg menggeramkan jiwa!!!...Tak caya???. Meh la add fb aku NUR AZEANI KAMARUDIN k...sana mmg mcm2 ada..hohoooo

Sunday, June 22, 2014

Aku Cuba Untuk Kembali Berblog

image

image

image

Memandangkan malam ni tak da cita menarik kat tv..Tgk tv pun macam tgk tak tgk jek makanya berasa la aku ni nak menghapdet belog aku yg suam2 kuku nih..hahah...Btw, saja nak share yg arini baby aku da umur 5bulan..Esok makanya harus la bwk pi monthly check-up..Hermmmm, malasnya nak pi *padahal umah sebelah sepital jek..lampau angatttt tau..Kan best kalo tiap bulan nurse dtg umah check-up baby...kihkihkihkih...

Ckp pasal baby..baby aku da niarap da masa 4bulan..Kadang2 berjaya, kadang2 FAILED haha..Kalo time failed, hapalagiksss..ngamuk ar dia...Pastu skrg da pandai buat pangai..Kalo siang, melekat ngn babah pun x pe ..Eksyen ok kalo ada babah dia..haha..tapi kalo malam...Aku gi mandi tinggalkan dia ngn babah dia..nangis2 cari aku...Kalo aku lambat, hahhh..merajuk yg x boley dipujuk..Ngada2 sgt kan baby aku???haha..Bertuah punya anak!!!

Ok la..sampai sini je la bebelan aku mlm ni. Berdoa dlm hati aku semoga rajin balik aku menghapdet belog..Aamiin

Monday, June 16, 2014

Melanja Makan Aje

image

image

Ok..sambung cita pasal besday hubby aku Sabtu ritu...

Nak bagi adiah, illek so aku melanja hubby aku makan je besday dia ritu...Jadi la kan sebagai tanda ingatan si isteri buat sang suami...hehe...Tapi kesian sang suami x dpt makan ngn tenang di ari jadi sbb sang anak nak bermanja sesaja ngn babahnya. Mummy pegang dia x mo..nangis2 bagai nak rak ok *sentap hati mak...nangis sambil pandang babah mintak simpati suh amik dia..Anak oh anak....hohooo...

Anak pompuan kan..mmg manja ngn apaknya..kata org la...Korang setuju x ngn statement itewwww???hihiii

Besday Hubby Aku

image

Aritu 14Jun2014 makanya 31 da umur hubby aku...Gagah la kul 12am aku buat surprise konon kat hubby aku yg tgh tido...Tapi x terkezut pun hubby aku, dia celik mata..aku paksa tiup lilin...pastu dia mamam dua sudu..hah..pejammmmm balik hubby aku..Mamai ke hape kan....kihkihkihhhh. Nasib aku mmg jenis tido lewat..kira bukan semata2 tido lewat nak surprisekan hubby aku..kalo x..sedeyyyyy ati iolls tau..heheh...

Wednesday, June 11, 2014

Ohoiiiii..Bersawang Sungguh Belog Aku Khen!!!

Beginilah kalo mood berbelog da haukkkkk ke mana. Sebenarnya ada je bahan2 penceritaan tapi nan hado mood dibuatnya nak menghapdet belog. Rindu berbelog tu semestinya ada tapi apabila mood memang illek, mmg kemalasan tu mengatasi segala2nya la khennn. Ni pun aku kuatkan semangat aku tau nak update belog ni haaa. Masihkah ada yg merindui aku???...Hamboiiiii..hamboiiiii...hamboiiii angat khennnn..hihiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...