Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, December 14, 2014

Produk LAROME Covered By Insurance


Produk2 LAROME covered by insurance yer kawan2..

If korang mengalami masalah kesihatan disebabkan produk LAROME dan disahkan oleh doctor...korang layak utk claim insurance nih.

But make sure korang beli yg ORIGINAL drpd Agen / Stockist SAH LAROME

◆ Produk HALAL
◆ Ada kelulusan KKM

Saya Agen SAH LAROME, berminat boley PM / Wasap saya 012 6346852

Btw, APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM
RM350 FREE KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
  DAPAT 4BOTOL SLIMMING SERUM
FREE POSTAGE

Jom sama2 berLAROME!!!

Aku akan guide korang cara penggunaan serum yg berkesan..bukan main sapu je tau..mihmihmihhhh

Tuesday, December 9, 2014

LAROME Serum Ajaib..Jom Cuba!!!





Sebotol ORIGINAL SERUM LAROME RM150

PROMOSI BELI 2BOTOL, FREE 2BOTOL, FREE POSTAGE

So byr RM300 utk 2botol tapi dapat 4botol, means jatuh RM75 je sebotol ...yg penting #sayajual #larome yang ORIGINAL

Beware ye sbb da ada yg FAKE kat pasaran

Yang penting, saya akan bagi khidmat nasihat PERCUMA cara penggunaan serum yg berkesan

Jom sama2 berLAROMEeeeeeeeeeee :) :) :) :)

If berminat direct PM / Wasap 012 6346852

Monday, December 8, 2014

Bushuk Bashin Mummy Dkt Nak Masuk 11bulan :)

Ayam Ringkas Resepi Mama Mertuaku


Bahan-Bahan :
Seekor Ayam Kampung / Ayam Tua
Sebijik Kelapa
Semangkuk Cili Padi sebijik2
Semangkuk Serai yang dihiris halus
Setengah mangkuk lengkuas muda yang dihiris halus
Garam secukup rasa

Cara-cara :
Kesemua bahan disatukan di dalam periuk dan dimasak lama sampai sedang2 basah...means x kering sgt..x byk kuah sgt...
Faham ke tidokkk???hehehe...
Tapi lebey drpd sejam la masaknya..hikkkksss..

Korang try la..mmg ngam utk yg pencinta PEDAS...
Yummmmssssss!!!

Tapi yg dlm gmbr tu...lengkuas pun kaso beno aku hiris..Atenya, plan last minute picnicnya pun pagi smlm tu...tu yg kaso tu...pastu idok lebey 1jam pun aku merenehnya...hahaha..Punya nak cepat pi picnic kan...mihmihmihhhhh

Ok la..selamat mencuba ekk korang. Bahan2 simple jek cuma penat sikit la nak menghiris serai yg semangkuk tu..hahaha...

Picnic Semalam...Woootttwootttt

Kebetulan semalam somi aku kul7mlm baru naik tugas so ngajak la kwn somi aku n family kecik dia pi picnic..hehee..Ngam sama2 naik tugas kul7mlm kan..hahah..Pepagi aku call wifeynya ngajak picnic..haha..So pas je letak phone, cepat2 masak..Aku masak simple jek la..hahah...Ayam Masak Ringkas dengan Goreng Ikan Pekasam jekkk..hikkksss..

Ok la..layankan aje gambar2 yg hado k. Later aku share resepi mak mertua aku...Ayam Ringkas..heheh..

Thursday, December 4, 2014

PROMOSI LAROME...Beli 2botol, FREE 2botol



LAROME Apple Stem Cell Slimming Serum
Serum yg sgt terbaikkkkkkk di abad ini!!!

Rugi kalo x cuba..woootwooottttt

Normal PRICE = RM150sebotol

PROMOSI Beli 2botol, PERCUMA 2botol
FREE POSTAGE!!!

Meh grab peluang ni sebelum OUT OF STOCK

Hapalagiksss..Wasap cpt sebab LAROME skrg da terlajakkkkkkkkk licin 012 6346852

Tuesday, December 2, 2014

2Inci Ilang Dalam Seminggu


Alhamdulillah..sukanya hati aku bila customer aku yg baru beli LAROME drpd aku, da pun ilang 2inci ukuran pinggangnya minggu lepas. 
Excited gila customer aku tu merangkap kawan jugak la di sini. Wifey polis jugak..somi dia sama2 keja di balai yg sama dgn somi aku. Suka beno dia tau..Mcm lawak pulak katanya..Sapu je kot voley ilang 2inci..mau x lawak katanya..haha..Itulah kebanyakan testimoni yg telah berjaya menggelarkan serum LAROME nih..serum ajaib..hikkksss..

Asal ikut apa yg aku guide dan konsisten pakai....In Shaa Allah pasti korang akan suka.

LAROME Apple Stem Cell Slimming Serum
◆ HALAL
◆ Ada kelulusan KKM

Berminat, sila wasap aku terus 012 6346852

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...