Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, April 22, 2014

Kini Tak Lagi Berdua

image

image

Alhamdulillah...hidup berumahtangga kini makin bahagia setelah adanya baby kami ni...Syukur Alhamdulillah...6taun hidup berdua..huhuuu..btw, Doakan kebahagiaan sentiasa bersama kami sekeluarga ye korang ;) Tq..

Monday, April 21, 2014

Customer Aku Turun 5kg Dengan Miracle Slimming Coffee Hanya Beberapa Hari

image

image

Serious sgt terkezut bila customer a.k.a jiran aku wechat pagi tadi gtau dia da turun 5kg..Siap bagi gmbr lagik kat aku tau..hihii..Aku pulak terlebey happy nih mcm la berat aku yg turun kan..hihii...Kalo korang nak tau, baru beberapa ari je pun jiran aku nih minum kopi ni...Emmm ok la..cakap banyak pun x guna kan...Ni kan minggu gaji..meh la grab satu bagi sesiapa yg berhasrat nak turunkan berat badan...hohooo

Pastu kalo korang nak tau, kat pasaran rega kopi ni seratus lebey tapi aku hanya jual rega RM70 je...termasuk pos pun dlm RM80 gitu...still murah drpd kat pasaran kennnnn..kennnn...hikkkssss

Kpd yg berminat, bole sms atau wasap aku 012 6346852...

Multivitamin Utk Baby Aku

image

Ritu pas kuar ward, hospital mmg bekal kan vitamin ni..X tau la sbb baby aku baby pramatang ke hape kan dorang kasi ni..Da hospital kasi, hamikkk je la n of coz menjadi amalan sampai skrg ni ha...Kuar je ward 6/2 sampai skrg masih ada tapi dekat nak abis da la..Lama jgk tahannya maybe sbb dorang suh bagi 1drop je kot per day, tu yg tahan lama tu..

Aku survey arga kat farmasi, reganya adalah 30lebey gitu..Asalkan ok, mummy n babah mesti beli demi utk mu baby cayang..hihooo...

Cepetnya Alahai Baby Mummy

image

My baby yg cepet tapi nak kata cepet sgt pun tidok la..bole je baby bukak mata beso2..Ramai ckp muka baby mcm babah..x mcm mummy tapi x pe la....tetap baby mummy yg tersayang!!!...hohoooo

Sunday, April 20, 2014

Da Ke Aku Upload???

image

image

image

Agak2 da ke aku upload gmbr2 melepak aku ni???..Hentam je la kan...hihiii..Ni gmbr melepak kat esplanade je pun kat pekan nun masa balai sipitang buat aktiviti berzumba bersama masyarakat..hihiii..Aku x la berzumba..just sonok2 tgk org berzumba je..hihiiii

Japgi ptg2 cikit nak bawak baby aku amik angin kat esplanade..Melepak sesaja kat umah pun bosan kan korang..hihii..Lagi2 kebetulan babah baby off arini so le la lepak2 petang sekojap....kohkohkoh

So korang, apa aktiviti korang rini???

Egg White Masker 15Hinggit Aje

image

Nyanyuk ke hapekan aku ni..nak promote brg..lupa pulak publish gmbr item kt entry sblm nih..Baru umur 31 kot..hahah..

Ok ok korang..bila dgr egg white iaitu putih telur..korang sure  fikir yg masker ni mesti busuk punya kan tapi korang silap tau..masker nih sgt wangi gitu..Kira sebelum tido tu, kalo korang pakai..tertido sampai pagi pun x da hal la..Yang mana da kawin tu pun x da masalah..sure somi korang x kan bising punya la..

Silap2 somi korang pun nak bermasker sama...n silap2 ari2 pun somi korang mau...Hah..x payah nak otak kuning or biru sgt k...hohooo..Maksud aku..silap2...ari2 pun somi korang request nak pakai masker nih sbb sgt syok gitu..rasa mcm muka korang diurut2, amat merelaxkan gitu wajah yg seharian terdedah dgn habuk dan asap..nak2 kalo korang simpan jap dlm freezer sebelum pakai..ohhh..sungguh nyamannnnn..kata org Sarawak..hihi...walaupun aku bukan org Sarawak...hihiiiii

Ohhh..biar aku explain kan jgk yg masker ni..bukan kita2 yg pompuan je bole pakai k..para somi dan yg bukan somi tapi bergelar laki2 pun boleh pakai...Amboiiii..perlu ke aku explain panjang lebar gitu semata2 nak kata lelaki pompuan pun boley pakai masker nih?hahah..Saje je punnnn...Takkan x boley kan?hihiii..

Ok la..namo la bebel panjang2..nanti korang muntah ijo pulak baca bebelan aku nih..Motif aku sbnrnya...nak jual brg je pun..hihiii...Kalo korang berminat, bole wasap aku 012 6346852...Pasti akan dilayan wasap korang tu...Tapi yg pasti, korang jgn lupa tau click2 iklan nuffnang aku yg hadooo..hohooo...

Saturday, April 19, 2014

Egg White Masker RM15 Sajorkkkk

Egg White Masker yg tgh hot skrg di pasaran!!!..

Nama je putih telur tp wangi ok...Nak2 sebelum pakai, letak dlm freezer jap dulu..pastu pakai..Omakkkk aihhhh mmg syok sgt..Rasa tegang je muka..rasa seperti diurut2...Nyamannnnnn ok..nyaman...Ececehhhh....cakap byk pun x guna, korang try dulu baru tau...

Wasap aku 012 6346852 ekk.. Sila jgn malu2..Aku x sombong pun..hihiii

image

Ok la..nak selit tuan tanah cikit..Mcm da jarang nak selfie je skrg nih kan aku..hihiii..Walaupun selfie bersama anak da skrg....Ok whattttttt...janji hado walaupun buat2 x pandang camera kan?...kihkihkih

Friday, April 18, 2014

Buat Tambah Duit Poket

image

Presenting my Biskut Cheese Leleh!!!. Arini try jual 10pek..Kalo abis terjual, Alhamdulilah..kalo x makanya x da rezeki la tu...Maka nanti mummy babah Qaseh la yg makan sampai lebam pastu berat naik..mummy pun stress..kohkohkohkoh...Tadi masa buat, da mcm atlit aku ni ha...kejap lari buat..kejap lari ke anak yg tgh tido tapi dok ok ek ok ek..Begitulah apabila bergelar mummy kan. Bukan mudah tapi enjoyyyy dapat besarkan anak sendiri depan mata. Syukur Alhamdulillah...

Si Manja Mummy

image

Si manja aku ni..kalo dapat berjalan...Amboiiii..lena koooo..hahha..Arini aku buat Biskut Cheese Leleh...hahhhh..mmg mcm atlit la aku..sambil buat keja..sambil berlari2 anak kat anak yg tgh tido tp kejap2 ok ek ok ek..hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...