Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, November 25, 2014

Testimoni LAROME Customer Aku


Sgt sukalah hati beta bila mendapat testimoni drpd my customer ini...hahhh hahhhh hahhh..

Customer aku ni baru 2, 3ari berLAROME..da ilang 1inci ukuran pinggangnya sampai dia sendiri pun x percaya tau...hikkkksssss...

Kpd yg berminat, nak aku explain yang APPLE SLIMMING SERUM LAROME ni bukan mcm lotion slimming yang lain yer. Serum x sama mcm lotion tau korang dan kami akan guide mcmana cara nak sapu..apa do's n dont's...dan yg penting, gemuk bukan bermakna lemak di seluruh badan ye sbb kami akan guide kan part mana yg lemak2 terkumpul di seluruh badan.. So kalo korang ikut apa yg kami guide..n konsisten pakai..In Shaa Allah hasilnya pasti menggembirakan.

Sebenarnya...ada jugak yg bertanya..takkan sapu je boley slim???...Yerrrr, siapa kata x boleyyy???...Bila korang pakai serum ni kan, korang akan kurang selera makan..Pastu bila korang banyak buat kerja..atau banyak fizikal movement, serum ni akan bertindak balas mempercepatkan proses pembakaran lemak..Mmg berpeluh2 uolls mcm bersauna gitu tau. Nak2..kalo korang pakai korset ke pas sapu serum atau bersauna if korang ada alat sauna kat rumah la...haaaahhh...mesti lagi FAST RESULT yg korang akan dpt tau. TRUST ME!!!

Now, aku gtau arganya..mmg arganya agak mahal la..

RM150 hanya 30ml gitu

 tapi sgt berbaloi2 dan suka aku nyatakan di sini..Ini harga kawalan ye korang..bukan aku yg saja2 letak harga sebegitu. Kalo korang jumpa ada org jual harga yg murah drpd aku..better berhati2 lah ye.
Aku jual LAROME yg ORIGINAL dan aku adalah Agen SAH LAROME

If korang berminat, boley wasap aku 012 6346852

Monday, November 24, 2014

Wefie Mummy+Anaknya



Ritu masa ondway nak pi KB, singgah la masjid yg terdekat sbb hubby aku nak solat Jumaat jd mummy n anak berselfie la berdua di dalam kereta. Anak aku yg baru bangun tido, melayan jek mummynya..hahaah. Mmg ketara la mata sepet  anak aku kalo baru bangun tido atau x cukup tido...hikkkssss

Sunday, November 23, 2014

Ke Kota Belud Jumaat Ritu


Jumaat lepas aku dan baby aku menfollow la babahnya ke Kota Belud latihan menembak tapi kami stay di hotel jek la..Gila nak follow ke tmpt lapang sasar..Panas kottttt..Aku kan puteri lilinnnn walaupun x putih sangat..hahah..

Satu malam jek pun stay kat Kota Belud..Sabtu pas check out dr Tang Dynasty Lodge, KB trus balik ke Sipitang sbb 7pagi Ahad tu hubby aku da keja..Kalo x keja, ada la plan nak tido semalam kat Kundasang tapi nampaknya plan ditunda ke suatu tarikh yg x dpt dipastikan lagik..mihmihhh...Dolu2 pi Kundasang ber2 sajorkkkk so bila da ada anak ni..haruslah bawak anak tersayang ke tmpt kesukaan mummy babah walaupun si baby kecik aku nih bukan tau apa2 pun..hahah..Next time ye baby..hikkksss

Thursday, November 20, 2014

Testimoni Diri Sendiri BerBABIES BLINK



Gambar bertudung pink ni adalah masa sebelum aku pakai BABIES BLINK. Masalah aku, bila jerawat..aku nak kena picit jerawat aku sampai la kuar darah. Kalo aku x buat camtu, mmg jerawat tu akan maintain ratu je kat kulit muka aku..Ohhh, so stress kottttt cenggitu kan???. So..bila da picit tu op coz la meninggalkan dot2 itam pada wajahku yg x brapa nak jelita nih..heheh..


Esok 21/11 makanya da sebulan aku guna BABIES BLINK nih. Alhamdulillah parut2 tu ada yg da ilang dan ada yg sikit lagi nak ilang..Suka iolls tau sambil kembang2 idung..Jerawat kdg ada jugak nak tumbuh tp jadi terbantot dek BABIES BLINK ni haa..Again, Alhamdulillah...

Aku nih jenis x suka bermakeup even berlipstik pun aku malas tau so mmg pada aku, BABIES BLINK sgt terbaikkkkk la. Kpd yg suka tampil natural, jom la try BERBABIES BLINK..In Shaa Allah korang x kan menyesal. Biras aku pun aku suggest dia guna..punya la dia suka..katanya kulit muka dia licin dan mulus gitu..hikkkksss

Utk info korang, BABIES BLINK nih HALAL keluaran Bumiputera..Produk ada kelulusan KKM so no worries la korang sbb x da menggunakan chemical yg merbahaya mcm merkuri bagai tu. Korang jugak x kan mengalami  pengelupasan kulit dan x kan alami pedih2 kulit muka

◆ Set BABIES BLINK 4in1
    - DAY CREAM
    - NIGHT CREAM
    - GLUTACOL SOAP
    - WHITENING SERUM

   RM50 sem / RM60 ss
   FREE POSTAGE

◆ Set BABIES BLINK 5in1
    - DAY CREAM
    - NIGHT CREAM
    - GLUTACOL SOAP
    - WHITENING SERUM
    - TONER
  
   RM55 sem / RM65 ss
   FREE POSTAGE

●●● ORIGINAL BABIES BLINK ●●●
●●● HALAL ●●●
●●● KELULUSAN KKM ●●●
●●● X MENGELUPAS ●●●
●●● X PEDIH ●●●

If berminat, voleyyyy trus
Wasap 012 6346852

Wednesday, November 19, 2014

Kesayangan Mummy!!!


Kesayangan mummy babah dunia akhirat. 7taun menanti akhirnya Alhamdulillah 

Baby Carrier Dgn Arga Yang Reasonable


Kpd mommies2 daddies2 yg nak dptkan baby carrier nih...
Voley wasap aku 012 6346852

RM110 SEM / RM120 SS
FREE POSTAGE

Baby carrier yg sgt selesa utk baby dan mommies daddies yg carry baby.
Customer aku ni beli yg design G n aku seniri pun guna yg design G utk baby aku..hehe. Actually byk customer aku pun order yg design G..mihmihmihhh..Yang lain pun shantik2 tau, meh la grab satu utk baby korang..hehe

Tuesday, November 18, 2014

Pendedahan Awal Utk My Baby



Org kata..pendidikan awal adalah bermula dari rumah khen so aku bagi la pendedahan cenggini walaupun baby aku baru umur 9bulan dan x tau apa2..heheh..Pastu aku ajar dia nyanyi2 nursery rhymes kat tab aku dan mmg sah terserlah mummy yg hover drpd anak..hohoooo..Tapi baby aku pandai nyanyi tau bila aku pasang nursery rhymes ABC, Baa Baa Black Sheep bagai..hikkkss..Suka aku nengok..at least ada response from her kan..

Actually khennn...masa aku nak beli kadboard ABC tu pun org yg menjual tu pelik sbb katanya anak aku kecik lagi....Aku malas nak layan, beli sajorkkk..Anak aku kan..hihii..Manatau esok anak aku le achieve kejayaan yg lagi hebat drpd mummy babahnya ni..Babahnya takat STPM dan keja sbg polis jek..Mummy ni plak, ada Diploma sajorkkk itu pun last2 tersadai kat ceruk dapur...huhuu..tapi aku x la menyesali hidup aku ni..Pandai jugak aku cari duit walaupun bergelar FULL-TIME HOUSEWIFE..le jugak antar duit shikit2 kat mak abah di kampung. Alhamdulillah..Walaupun aku bukan la pegawai bank, doctor, lawyer, majistret...hehhehe

Harapan sebagai mummy dan babah, sudah pastilah nak anak berjaya dunia dan akhirat. Ada ke mak bapak yg x mo tgk anak berjaya??? Tak de kan!!!hikkkss

"Semoga Qaseh Nur Ariana mummy babah membesar menjadi anak yg solehah, mendengar kata mummy babah, bijak pandai dan menjadi org yg berjaya dan disegani bila dah besar nanti. Aamiin. "

Gelagat My Baby Di Usia 9Bulan



Bila si anak da voley bergerakkkk..mmg tak dok diam la khennnn. Sat2 tersembam..haha..Begitulah proses pembesaran..Tak voley nak elak walau mcmanapun kita berhati2..Kdg aku plak yg menitis air mata sama2 ngn anak bila dia terjatuh..hukhukkkhukkk..Mummynya mmg pun hoverrrr shikitttt..hikkkksss

Shhhh..Mem Kecik Sedang Berehat


Vilaaa my baby sudah ngantukzzz..dendiam la dia dodok kat bouncer sambil isap puting sambil nengok tv..sambil mummynya ni x dek keja pi pakaikan scarf berambut tu..hahaha...Layannnn jek baby aku tau tapi x lama pas tu..sepantas kilat di campaknya scarf tu ke lantai..wootwooottt..Yang x le tahan tu kalo kuar jenjalan kat luar, hamboiiii angat..suka ati jek campak ke lantai mcm mummynya veli dgn ayaq liuq...kihkihkihhh. Mummy dont care baby..slagi rambut x voleyyy nak ikat..headband bagai is a MUST..FULLSTOP!!!..wohooooo...

Btw, at age of 9months ni..baby aku da faham apa mummy speaking LONDON tau walaupun mummynya nih idok la fluent pun speaking-meaking nih...Bila mummy shakap ngn dia... " Baby..you stay here " sambil tunjuk suh duk dkt ngn mummy sebab x dok diam angat..Skali baby mummy geleng kepala..I'm so proud of her!!!...Anyway, 22November nih maka baby mummy akan masuk usia 10bulan...Cepatnya alahai masa berlalu..Mcm mimpi jek baby mummy da beshooorrr...Lagi bapa bulan genap setaun umurnya..hukhukkk..Tak sabar mummy nak buat besday anak mummy tau. Babah kata nanti buat kenduri doa selamat kekecik on her 1st besday..Cant wait kot..Ye la..usia perkahwinan da masuk 7taun baru merasa ada anak..Allah je yg tahu mcmana perasaan kami..hukhukkk.

Alhamdulillah :) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...