Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, March 2, 2015

Testimoni KWhite38



Dengan hanya 1produk..fungsinya drpd head to toe gitu tau so mmg jimat bangatttt uolls..Harga pun x mahal sgt..Harga mampu milik!!!..Rugi kalo tak cuba.

Mak dara voley guna..anak dara pun voleyyyy tau..Ibu ngandung x voley la sbb salah satu fungsi KWhite38 ni adalah mengetatkan MISS V kita..hikkksss..Kang ketat..acane nak bersalin kan?hehe..

Yang penting produk ni
◆ HALAL
◆ Ada kelulusan KKM

Kepada yg berminat, meh la wasap aku 012 6346852

Friday, February 20, 2015

Anak Bapak Sangatttt Tau


Entry sebelum ni gambar Mummy n anaknya..Now, of coz la kasi tayang gambar anaknya ngn apaknya plakkkksss..hihii..Anyway, gambar ni still masa kat Kundasang ritu. Kasi tayang la selagi gambar2 kat Kundasang belum abis tayang..muahahaaaa...

Si anak bapak ok anak aku nih...Skrg asyik la dok sebut bahhhh..bahhhh..means dok sebut babah sesaja la...Sentap hati mak tauuuuu..huhuu..Dulu sikit2 miiiii..miiii..sobsobsobbbsss *lapayaqmatacikit


Si kecik aku sgt berkenan ngn bunga nih..Kat tmpt kami stay ni je ada bumga camni tau korang. Walaupun korang dtg Kundasang tapi korang x stay kat tmpt kami duduk nih..sure korang x kan jumpa bunga ni. Bunga yg sgt unik...berbentuk bulat..ada duri..tapi lembut je bunga tu. Aku pernah tanya kat pekerja kat sini masa aku pegi taun 2011 pasal bunga ni..katanya dlm tu ada kapas gitu..Seingat aku la..hehehhh...


Sepet mcm babah!!!. Bila da ada anak ni..baru perasan incik somi ku sepet..hahahhhh..Dulu x plak perasan..12taun bersama konon tapi taun ke 7 sbg somi isteri baru perasan...hahaha...So saddd..kihkihkihhhh


Babah dan anaknya yg manja terlebey sudah!!!. Asal babah dia balik keja..belum letak punggong..dia da nanes2 mcm kena pukul. Sabar je la..huhuu

Thursday, February 19, 2015

Gong Xi Fa Cai



Gong Xi Fa Cai kepada semua yg meraikannya.
Nak angpauuuuuuuuuu *sambil buat muka seposen..hukhukkkk

Wednesday, February 18, 2015

♥♥ With My Baby ♥♥

Gambar masa kat Kundasang lagikkks...
Ni bergambar kt dpn Alphine...Owner tmpt nih adalah besan kpd Kiram's Village.
Bersebelahan je pun dorang nih tp yg Alphine ni x da yg utk 2org punya. Suma pun utk kuarga besar...hikksss..Next time kalo pegi ramai2, boley la try duk sini pulak khennnn...mihmihmihhh..

O.k la..layankan aje gambar yg hado. Arini mcm malas nak update story pepanjang..huhuuuu

Tuesday, February 17, 2015

KWhite38 WHITENING. SATIN SKIN. BREAST UP. BODY RESHAPING

TERBARU !! DARI SYARIKAT SAMA PENGELUAR K-COLLY SWEET 17..

RM90 SEM / RM100 SS
FREE POSTAGE

Wasap 012 6346852

 Suami tegur semua nya dah kendur dan longgar?
Suami menjeling dan memuji wanita lain yang seksi gebu di depan mata?☹ Mahu pikat suami untuk jatuh cinta kesekian kali nya semula?
Dapatkan produk nutrisi khusus untuk wanita berkahwin atau masih dara yang hebat ini segera!

KWHITE38 untuk mengencangkan dalaman wanita sejati (ketat, rapat, montokkan payudara dan punggung) serta mencerahkan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki selain membentuk semula lekuk badan idaman dengan fungsi diet nya yang tersendiri..

2 IN 1 :
KOREAN OPTIMUM WHITENING SKIN & BUST UP NOURISHING NANO FORMULABIRD NEST SAKURA CHOCOLATE NUTRI MALTMORE THAN 10X FASTER ABSORPTION

Let's Discover The Power Of Trusted Brand K-COLLY K-White38 adalah minuman berkhasiat pemutihan kulit Revolusi Teknologi Terkini Korea dirumus khas untuk Wanita Asia.

Untuk Kulit :
Collagen Sarang Burung, Esen Sakura serta berperisa Coklat mengandungi fitoestrogen semula jadi, Asid Amino,Sarang Burung Kolagen Terbaik dipilih, N-Acetyl L-Cysteine (NAC ), L-glutamin, Beta Carotene,Habbatus, Niacinamide Vitamin B3, Sakura Essence, serbuk Pearl, Hyaluron untuk membantu wanita mempunyai kulit putih sekata.

Untuk Kewanitaan :
Menegangkan payudara ingredient hebat Green Papaya, Serapat serbuk , Manjakani serbuk, Ekstrak Pueraria Mirifica, serbuk Kacip Fatimah untuk mempercepatkan proses pengukuhan payudara dan Kewanitaan Anda

Mengintegrasikan dalam BIO-Teknologi Terkini, K-White38 menembus dalam tisu payudara untuk mengaktifkan pertumbuhan sihat sel-sel payudara .Ia juga dapat mencerahkan puting gelap untuk penampilan yang seksi dan Pemutihan nada kulit.Gabungan O5 pengekstrakan teknologi terkini, serapan 10xlebih cepat.

Dengan keputusan SEAWAL 60 sec (dengan IzinNYA).

WHITENING. SATIN SKIN. BREAST UP. BODY RESHAPING

♡Minuman kopi coklat yang lazat dan berkhasiat!
✦ K-White38 adalah minuman berkhasiat pemutihan kulit Revolusi Teknologi Terkini Korea dirumus khas untuk Wanita Asia.

BAHAN - BAHAN ASAS :
Collagen Sarang Burung, Esen Sakura serta berperisa Coklat mengandungi fitoestrogen semula jadi, Asid Amino,Sarang Burung Kolagen Terbaik dipilih, N-Acetyl L-Cysteine (NAC ),L-glutamin, Beta Carotene,Habbatus, Niacinamide Vitamin B3, Sakura Essence, serbuk Pearl, Hyaluron untuk membantu wanita mempunyai kulit putih sekata.

KANDUNGAN UNTUK KEWANITAAN :
Green Papaya, Serapat serbuk ,Manjakani serbuk, Ekstrak Pueraria Mirifica, serbuk Kacip Fatimah untuk mempercepatkan proses pengukuhan payudara dan Kewanitaan Anda

✦ Mengintegrasikan dalam BIO-Teknologi Terkini, K-White38 menembus dalam tisu payudara untuk mengaktifkan pertumbuhan sihat sel-sel payudara .It juga mencerahkan puting gelap untuk penampilan yang seksi dan Pemutihan nada kulit.

KELEBIHAN KWHITE38
• Khas untuk menganjalkan payudara
• Membantu menganjalkan juga tubuh badan yang lembik
• MemBantu menyekatakan tona2 gelap agar semakin cerah Dan sekata
• Memberikan tenaga
• Mengurangkan stress harian
• Khas untuk menjaga kewanitaan agar Persis Anak Dara
• Membantu membentuk tubuh badan menjadi terbentuk Dan cantik
• Membantu Kulit semakin Kenyal Dan Gebu

Menggabungkan O5 pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap.
Keputusan cepat SEAWAL 60SAAT (Dengan IzinNYA )

MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!
★ KULIT SEMAKIN PUTIH
★ PAYUDARA SEMAKIN KERAS
★ AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN SERTA MERTA
★ ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
★ WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI DARA(SEGALANYA DENGAN IZIN "NYA")
 --Kita Hanya Bertawakal--

✔ 100% HALAL >TERBUKTI BERKESAN <

#KWHITE38 "RASANYA SEPERTI KOPI"
PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAWDA DAN DARK CHOC

✦ "Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda' Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali mati" -(HR : Al-Bukhari/Muslim)
✦ Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI SEDAP)
✔ Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan

Larome FLY Ke TEXAS


Alhamdulillah..
LAROME Apple StemCell Slimming Serum da pun fly ke TEXAS Ahad lepas.
Bersyukur sgt kepada ALLAH yg memberi rezeki.
Actually yg order nih adalah kwn aku masa sekolah rendah dulu n skrg da beberapa taun bekerja kat sana. Hopefully bila kwn aku guna nanti berkesan, le la dia promote kt kwn2 dia kat sana pulak. Manatau aku le dpt pasaran kat sana pulak kan???hehee...

Kpd yg berminat nak order LAROME..meh la wasap aku 012 6346852

PROMOTION NOW!!!
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆

4botol LAROME
+
FREE MEMBERSHIP
+
FREE POSTAGE

= RM385

Tapi aku bagi DISCOUNT RM50

So just bayar RM335!!!

Yang penting aku jual yg ORIGINAL..hohooo

Korang fikir sendiri la ekk..kawan aku ni transfer duit dr sana kena transfer fee sebanyak RM100 gitu..
Pastu postage POSLAJU INTERNATIONAL By AIR adalah RM125..

Kenapa dia sanggup bayar lebey utk dptkan LAROME nih???
Sebab dia tau LAROME tervaikkkkk punya..hohooo

Meh shepat wasap aku!!!

Monday, February 16, 2015

GC Tea Penawar Diabetes No.1 Di Malaysia



Ok..arini aku nak share satu produk yg memang sgt terbaik bagi korang yg mungkin ada masalah diabetes. GREEN TEA GLUCOS CUT!!! Green tea ni x sama mcm yg korang beli kat supermarket sbb green tea yg ni mengandungi daun gymnema..Bab ni korang boley refer gambar yg 1st tadi aku tunjuk..hehe..Malas nak taip panjang2..haha..

Selain functionnya utk mengubati masalah diabetes..boley jugak turunkan berat bdn uolls kpd yg mmg bercita2 tinggi nak kuwus...Aku ni apa pun pemalas..tu pasal gomok..haha..Misi aku cari duit je sbb mcmana pun nak antar duit kat mak abah kt kmpg tiap bulan..haha..Aku kan surirumah sajork so haruslah usahakan cari duit..walaupun mkn minum somi tanggung..nak jugak ada duit hasil titik peluh seniri..hehe..

Ok la..kepada yg berminat nak try green tea ni..meh la Wasap aku yg gomok tapi sweet kan???..hehe..Wasap aku 012 6346852..Korang jgn muntah ijau tau..aku gegurau je pun..alololoooooo...hikkksss

♥♥ My Small Familia Di Kinabalu Park ♥♥


Seksa alahaiiii nak ngapdet blog..Bila nak save draft je, asyik2 je hang, Sabar je la. Apa boley buat..aku hanya mampu update blog guna tab sajork. Nak update guna laptop..x da tenet..Mmg la le guna wifi from tab aku tapi lembab gila line tenet aku. Lately mmg teruk la line maxis kat umah aku. Time hujan lagik la..mcm Astro di kala hujan jugak servis maxis. Mcm nak nanes aku tau. Sabar je la...huhuu..Tambah2 kalo aku nak reply wasap customer aku...mcm nak nangis guling2 dgn servis maxis..huhuu

Ohhh..korang kalo nak beli produk kecantikan, produk kesihatan, produk kurus *malu nak ckp sbb aku x kuwus..hehhee....n barangan baby..le la wasap aku 012 6346852..I am trusted seller ko!!! Hahaa.. Ye la, korang kalo nak shopping on9 dgn mana2 seller kat fb..better hati2 la sbb skrg ni byk org nak cari duit cara mudah..Da ramai yg tipah tertipu..Aku pun pernah terkena jgk dolu2 kala..hahah...Dolu2 pun da ada yg menipu..apatah lagi skrg ni..menjadik2...so berhati2 lah ye korang. Rasa2 x mo tertipu...meh la shopping dgn aku..haha..Motif sgt kan???kihkihkihhhhh...


Ok la..nak merapu sgt cita aku..So kita berbalik kpd cita asal...hehe...
Actually, this time ke Kundasang..masa kat Kinabalu Park ni..pusing2 dlm park ni..kami x bwk keta sbb clutch keta buat hal plak so hubby kata x confident nak bwk keta..Kang naya je sbb bukan jln lurus nak naik tu, tinggi jugak ada tmpt2nya so kami naik van kat situ aje la for safety. Senang cita..haha..walaupun have to pay RM34..layankan aje sbb niat hati aku nak bergambar ngn anak aku kat Timpohon View sbb dolu masa mak n apaknya pegi..dia velum ada..hehehe..Nak tgk gmbr???...Voley tgk kat entry yg terdahulu..mihmihmihhhh...Kat entry terdahulu pun dah aku citakan da psl clutch bagai ni tapi saja je nak ulang tayang..ahahkkkkksss..


See... picca atas ni...Anak bapak sgt ok. Asal babah dia ada kat umah..asyik melekat ngn babah dia..Sentap makkkkk!!!.. Terasa seperti aku mawar yg terpinggir...ewahhhhhh...haha

Btw, aku selalu ckp ngn somi aku...
Baby kita kalo buat muka masam..sebijik mcm babah...tapi kalo buat muka senyummmmm..manissss mcm mummy..hahah...

Somi aku buat2 nak muntahhhhh..Kejam kan???..haha..
Korang jgn la muntah hijo ke unggu ke..aku mmg suka bergurau ngn somi aku dan org2 terdekat...heheh..


See..org di atas nih...buat muka masam je tapi maintain sweet kan???..
hahahhh..

Aku seniri pun nak muntah...kihkihkihkihhhh...


Sepet mcm babah!!!...haha..

Hai..nama saya Sepet!!!...Marah kang Sepet si blogger terhebat..mihmihmihhh



Ok..sekiannnnn saje...tapi nanti akan bersambung lagik..Cita Kundasang masih belum abis daaaa...mihmihmihhh

Punya Lama Baru Continue Cita


Tatapilah 2keping gambar doluuuuu..mihmihmihhhh...


Sebenarnya kan..aku slalu je nak update cita kat blog especially kisah Kundasang aku ni lah..tapikan sakit plak hati aku dgn blogger app kat tab aku...Asal nak save je pastu savinggggg memanjang means hang sampai ke sudahhhh makanya aku terpaksa la update baru...tu yg buat kdg tu aku rasa malas nak update blog..hukhukkkk...

Ok la..nanti aku sambung lagi ekk..Ni adalah entry ambik mood namanya ni..hahaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...