Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, June 19, 2013

Semalam Di Tanjung Aru, KK

Ok, idea sudah mari utk brbelog!!!hahah…

Ini adalah kisah smlm. Semalam kan masa sampai je KK..we allz lepak di Tanjung Aru. Bagi hubby rest n lelapkan mata jap di atas tikar zam2 ala ka zam…hahah. Angin pulak sepoi2 bahasa melayu khennn so mmg heaven la brsantai kat situ.

Kebiasaannya kami p KK mmg x check in hotel sb blk ari je. Kalo nak stay kt hotel sgt x brbaloi sb 7pagi esoknya hubby da naik tugas tapi mmg a bit bengang jgk la sb smlm on the way blk, hubby br dpt call yg roster berubah so kul10mlm japgi br naik tugas..

Emmm, kalo tau, awal2 lgk kami check-in hotel ohkae…sabar je la makhencik n pakhencik!!! Bengang tahap gaban gitu…huhhhh

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

  1. kan..suami yg bkerja mgikut roster ni kdg2 mmg mguji tahap ksbaran..

    nak rncang utk esok kene tggu roster siap belah ptg arini..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la ain..mmg menguji kesbran tp kena redha la sb lain time hubby akak blum jd polis n bila dia da join polis mmg byk beza.baru kita tau mcmana tgs PDRM kpd negara.

      Delete
  2. suami keje polis..cuti dan keje depa kita x boleh nak rancang..kata cuti tup-tup kena keje... sy selalu bengang, pelan baik punya silap aribulan kena cancel... ( biasanya dok baca je.. ari ni baru teringin nak komen.. selamat berkenalan bini2 polis )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis sb slalu singgah kt sini.hehe.salam kenal jgk.apapun, semoga suami2 kita dilindungi slalu hendaknya kan sis.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...