Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, June 24, 2013

Ai Nak Babyyyyyyyyyyy


Kan best kalo ada org nak kasi baby kat ai....huhu...Malas da nak fikir pasal zuriat sendiri...Menambahkan stress di dada...amboihhhhhhhhhh....haha...Ehhhh korang...kalo ada sapa2 org terdekat korang yang x mau baby...let me know k!!!...

8 comments:

  1. jgn la sampai stress.. kalo Allah nk bagi tak kira usia la...

    ReplyDelete
  2. ntah mala...mcm da malas..skrg fikir nak cari anak angkat jek...hihi

    ReplyDelete
  3. saya pun masih menunggu untuk dapat baby...sudah lebih 2 tahun berusaha..tapi lom dapat hasil..

    ReplyDelete
  4. siti..saya dkt 6taun da..hihi...x pe..sama2 kita chayok2 ehhhh...hihi

    ReplyDelete
  5. sabar ye.. akak kawen taun 2001 5 taun x dpt anak.... akak amik anak sedara ( taun 2006) buat anak angkat. n taun 2008 baru dpt anak sdr.. tujuh taun menanti tendangan baby dlm perut...x larat nak berendam airmata bila ada org kata mandul.. n Alhamdulillah.. ALLAH makbulkan juga.. berdoa lah setiap masa...sekarang akak dah ada 2 anak sdr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak for the advice ;) In Sha Allah...moga kesabaran itu sentiasa ada dgn kami husband n wife...aamiin...

      Delete
  6. salam dear...insya'allah moga ada rezeki buat awak ea..sy pun baru je adopt baby last february...insya'allah jika niat kita ikhlas pasti Allah permudahkan...banyakkan berdoa ea..and jgn lupa buat solat dhuha, sy buat solat dhuha ptgnya dpt news ada org nk bg baby..All da best for u...dlm masa yang sama usaha jgk tau..sy pun still TTC even dh de baby yg skang ni nak masuk 5bln dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam chenta..tahniah ye chenta..smoga menjadi mama yg terbaik k...In Sha Allah chenta... ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...