Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, November 27, 2013

Nampak Je Kecik


Aritu kt fb aku, aku tanya kwn2 apakah yg bewarna pink ni???. Ada yg jwb tembikai la, kuih beras la..hihi..so comeiiiii...hihi...Korang nak tau apa ni???. Actually...ni adalah sabun collagen triple A yg aku pakai dan jual. Sabun ni kalo korang tgk...nampak mcm kicik tapi sbnrnya sebulan lebey bertahan..Ehhh..rasa2 aku 2bln pun bole tahan tau...tapi nak bagi sabun ni tahan lama, at 1st korang kena potong kicik2 mcm dlm gmbr kat atas ni. Aku mmg akan potong sabun aku, kira aku potong dpt la 28ketulan kecil alkisahnya. Bila da potong tu, aku simpan dlm bekas yg comei nih n cuma amik 2,3 ketul buh dlm bekas...simpan dlm tandas so that sng nak guna nanti. Mcm aku, 2 ke 3kali sehari jgk la mencuci muka dgn sabun nih. Alhamdulillah aku sendiri pun berpuas hati dgn produk ni n mana customer yg da beli kebanyakannya mmg repeat order. 

Itu je la nak share sebenarnya, cara nak jimatkan penggunaan sabun collagen dan sewaktu dgnnya...hihi...Kalo korang guna sebijik terus, rasa x sampai seminggu pun bole abis...hikkkkssss...tapi kalo yg sabun mandi korang guna tu, tak payah la nak potong kecik2 mcmni tau..Sabun mandi tak pe, murah...tambah2 kalo MAY n Fruitale...hahah. Ok la korang...Arini awal aku ngantukzzz. Nak tido la...Esok pagi hubby da request bihun goreng. Nite korang..Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...