Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, November 11, 2013

Masih Belum Rezeki


Ternyata penantian itu masih belum berakhir buat aku walaupun masih x dtg period since 13/7...Kalo org yg peodnya normal, sure melompat sampai ke bintang dibuatnya. Walau aku try mkn ubat apa pun, still x dtg2 juga peod aku nih cumanya ubat turun darah tu mmg blm la aku gi amik kt sepital/klinik..huhu...Tapi dlm setiap doa aku selepas solat, aku berdoa yg sekiranya aku x mengandung, aku minta Allah turunkan darah period aku tp sekiranya aku mengandung, aku mintak Allah lindungi kandungan aku drpd perkara yg x baik. Lately nih, perut aku berangin memulas2, x pasti la apakah sbb Raps D'tox yg aku ambil adalah penyebabnya. Wallahualam...Ada org yg 6bln x peod pas minum D'tox tu 3x je, trus dtg peodnya tp aku da minum lebey drpd tu pun, x jgk dtgnya...Nampak x betapa degilnya peod aku tue??huhu...Ermmm..menghrpkan keajaiban je la drpd Allah Yang Maha Kuasa. Ok la korang, da masuk Zohor da kt tmpt aku nih...nnti aku update lgk k..Babaiiiiii

7 comments:

  1. azie tanak try gla complex shaklee ke??? http://nanaruzana.blogspot.com/2013/07/july-promo-gla-complex.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. X la na..try pati gulsan pulak...murah..hihi..sian pulak nk bebankn hubby...sorry ye na...

      Delete
  2. dear..yg penting jgn putus asa tau...belum tiba masanya tu sbb tu tuhan tak bg lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis..ye sis...btl tu...ada la tu yg Allah da atur utk umatnya.Allah x kejam...

      Delete
  3. InsyaAllah Azie..teruskan berdoa padaNya.....Ada hikmahNya

    ReplyDelete
  4. salam,,,kite senasib kak,,ape2 pun saya harap kita sama2 sabar dalam penantian ini. moga ade rezeki kita untuk bergelar seorang ibu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...