Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, November 30, 2013

Karaoke Somi Isteri


Tadi pagik..pas mkn breakfast merangkap lunch pukul 10pagi..Alhamdulillah kenyang perut kan pastu hubby ajak aku karaoke. Bosan punya pasal tapi bila dia da nyanyi...hahhhh...hubby aku mcm gila kosa la pulekssss...Dia sesajork yg nyanyi walaupun mcm ke laut nyanyiannya tu..Demi menjaga hati..aku kata kat hubby aku yg sedap nyanyiannya tu..hikkkkssss...Ohhh, ckp psl nyanyi nih kalo korang nak tau kan..masa aku muda remaja...aku suka call Radio KL nyanyi karaoke sampai dpt masuk akhir lagik. Pertandingan Akhir tu berlangsung kat Astaka Tmn Tasik Titiwangsa tapi aku x menang la...Kat Bangunan Cahaya Suria yg dkt sebelah Mydin kat Puduraya pun pnh jgk aku beraksi tapi idok jugak la aku menang sbb aku nyanyi bukanlah key tinggi..Sora aku nih sora lemak2 merdu...Kalo aku nyanyi tu macam lagu Nora, Fauziah Latif tu haaaa..mmg sesuai la ngn aku tapi itu dulu la tauuuuu..bukan skrg. Skrg kalu...mungkin korang akan baling telur ke, selipar jepun ka kat aku kalo dgr aku nyanyi...hikkkkssss...

Pastu penah la jugak muka aku ngn kwn2 aku masuk Muzik TV ke hapa tah dulu yang ala2 Melodi tu tapi kat tv1 ke tv2 ntah...Aku pun lupa da. Nama pertandingan tu Pepsi...Young Discovery. Lebey kurang camtu la tajuknya...Da lama berlalu kan so x brapa nak hingat...hihi..Tak la dia tjk sepanjang pertandingan tu cumanya tunjuk sedutan sikit2 gitu..hihi..Skrg ni kan..kalo aku nyanyi, mmg hubby aku kata da x sedap nyanyian aku..da x mcm dulu katanya..heheh....tapi kalo dtg boring aku...hade aku kisah???. Aku nyanyi jugak walau mungkin jiran2 terpaksa tutup telinga dgr aku nyanyi...hikhokhikhok...Btw, saat ni Sipitang tgh ujan lebat. Tmpt korang mcmana???. Ujan ke tidokkkk???. Kalo ujan tu, sila duk umah diam2 yek!!!...hihi

2 comments:

  1. xkesah la ke laut ke ke darat ke.. yg penting happy & enjoyce!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl tu leez..yg penting kita enjoiceeeeeee sambil buat muka cute ala2 nora danish..hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...