Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, September 17, 2013

Spagetthi In Sipitang!!!


Alhamdulillah syukur keatas rahmatMu Ya Allah...ada jugak rezeki aku beberapa arini dgn meniaga spagetthi ala2 aku....yang pasti sedap drpd kat PizzaHut n Secret Recipe...Amboihhhhhhh....Makan dlm ni kalo pihak PH n SR baca blog aku nih...hahahha...


N syukurlah bila customer berpuas hati dgn spagetthi aku....Ada yang ari aku x buat pun, siap tanya ada jual ke tak. Pastu ada siap booking da kalo2 aku buat nanti....Yang best tu bila customer smlm baru 1st time beli  2pack pastu pm aku kat fb suh antar lagi...sedap katanya sampai update fb bagai....Terharu makhencikkkkkk..hihi

Aku jual tak mahal sgt...just RM5 sebekas je pun...Tak silap aku kalo kat PH, sebekas tu mau berbelas jugak arganya tapi ok la arga aku tu kan?..Arga bajet n semua mampu...hihi...Emmm, arini x pasti nak buat ke tak sbb smlm da buat...takut jual ari2 x laku pulak sbb aku jual via fb je pun tp da ada org book 2pek arini....Tgk la camana nanti kan? Hihih...

6 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki tu kak... tahniah k...

    ReplyDelete
  2. a ah...rege die dlm RM13.50...na kdg2 nak sgt mkn kat sane,skali balik hampa...husband slalu ckp...RM13 masak sendiri bleh dpt sebungkus...bleh mkn sarapan sampai supper :(

    ReplyDelete
  3. klu dekat, t'ingin gak leez nk try. sbb nmpk gojes sgt kot..!

    ReplyDelete
  4. Nana, btl btl btl!!! Hihi......sis Ayu, In Sha Allah...hihi.....leez, ecececehhhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...