Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, September 3, 2013

Aku&Adik Perempuan Aku Yang Sorang


Adik aku ni beza 7taun tau ngan aku tp tak la aku nampak tua sgt kan??? Sapa ckp aku nampak tua atau kertu, kang aku flying kick kang!!! Kaki pun pendek, ada hati sgt nak flying kick khennn?hahah…Hah, sambung citaaa…adik aku bln 9 ni da abis blajar degree in accounting. Sian dia, umur 23 baru abis blajar tp bkn sb dia lmbt abis blajar sb repeat ke hapa tau!

Actually adik aku ni pas abis SPM dulu dia x trus sambung blajar sbbnya dia tlg aku handle dobi aku slama 2taun cmtu ar sb aku x mampu nak gajikan pekerja. Kira aku ngan adik aku handle dobi, sama2 pun x brgaji….sobsob. Sedey pulak mengenang kisah lama..huhu..Btw, kalo korang nak tau pasal dobi aku, korang SEARCH je kt box kat dlm blog aku ni k! Nanti korang le ar tau serba-sdikit pasal dobi aku tu. Ohh, aku tau la aku bkn artis nak suh korang brsearch bagai ok tp in case la kalo ada antara korang yg nak tau…heheh…

Ok ok..sambung lagi…
Adik aku ni bln10 akan start praktikal kt CIMB…opis kakak sulung aku…Tak silap lain bangunan n of coz bkn in a same department la..hehe…tp best ok aku dgr elaun RM750!!! Yg trtinggi so far offer utk praktikal yg adik aku dpt…Aku dulu2 praktikal, mana dpt elaun…Sedey hokayyy!!! Tp takpe la, brg yg lepas usah dikenang gtu…hikkksss…

#learpauadikpulakhaha

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. salam..tak nampak tua...dua² mcm sama je..azie pun nampak muda..hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam norey.nanti azie banja norey kopok lekor eh!hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...