Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, September 6, 2013

Pinggang Aku Bertingkek-Tingkek!!!

Ok...ce korang tgk gmbr kat sebelah nih. Gambar sebelah ni aku curi2 snap drpd belakang.hihi..Aku ngn hubby merempit kat belakang abg ipar n besan baru aku..Ehhh...biras la...ada ke besan pulak...Anak pun nan hadooooo....hahah

See..sgt sopan kan biras aku dok cmtu naik motor...Aku try jgk duk cmtu tp tidak BERJAYA ok!!! Bak kata lirik lagu dlm Rembau Most Wanted..Bertingkek bertingkek pinggang aku tapi pinggang aku tu takdak dlm lirik lagu tu tau...hahah...Kang tak pasal juling2 pulak bijik mata korang menengok lirik lagu...mencari mana wording tu...heheh...

Rupa-rupanya x suma org le naik motor duduk cmtu kan???hiihihi...Aku try dok sekejap pun da lenguh gitu...huhu...Mak Mertua aku bwk biras aku duk camtu Mak Mertua aku kata susah bila pembonceng duk cmtu sbb akan jadik x seimbang motor...tapi lain org lain pendapat la kan...sbb aku sedia maklum yang Mak Mertua aku bukan rempit terhebat!!!hikkkkkksssssssss....Tapi kira hebat la Mak Mertua aku...keta le bwk, van le bawak, motor le bawak...lori pun bole ok cuma x da lesen jekkkk...

Tak mcm menantu nih, kalo motor bukan aku yang bwk dia...motor yang bwk aku...punya la lawak kalo dikenang kisah lalu...Ko bayangkan la...aku berdiri tepi motor..masa tu hubby aku benti buang air kecil kat Petronas...Ohhh....masa tu belum kawin tau..masih di zaman percintaan semasa kolej...chewahhhhh....Ok sambung cita...aku tunggu la kat motor...pastu gatal la aku pi press handle tu, punya la gatal tangan kan???..Apa lagikkkk...ke depan ar motor berjalan kan bersama2 ngn aku sekalik..nasib sempat hubby aku kejar tarik drpd belakang...Pastu yang lawak tu..ada abg yg dok kat kerusi depan motor hubby aku, punya la bertempiaran lari abg tu...hahaha....Lawak...lawakkk...dpt tak korang membayangkannya???..hhihih...Kwn2 aku ngn couple2 dorang punya la ketawa x hingatttttt time tu...hahah...Toksah kata dorang..aku pun ketawa x hingat jugak time tu...hahah...Mengongkan aku???...So korang...ada x sejarah terindah macam aku nih???..Kalo ada...meh la share....hihi

4 comments:

  1. akak pun tak ley naik cam tew dik ........rasa cam nak jatuh hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak moon..rasa cm nak trjatuh gtu.drpd kang trjatuh,baik la kita ngelak kan kak?hehe

      Delete
  2. naik basikal akak berani..moto....takut...hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak raihan,ckp pasal beskal…lama da x naik beskal…hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...