Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, September 9, 2013

Samsung Galaxy Tab3 Aku Yang Punya!!!

Ya..ya..ini Samsung Galaxy Tab3 aku yang punya, bukan Ahmad Albab yang punya!!! haha. Sgt sengal aku di situ, kan???. Ok korang, walaupun berbelas ari lagi ari jadik aku tapi hubby aku da kasik adiah awal2 hasil pujuk rayu aku yg cukup jitu! Tapi aku tak la demanding sgt..Arga pun so so..tak semahal Samsung Note2 bagai..hehe. Inipun beli disebabkan blackberry aku da kiok maka hubby aku bertambah kesian la kat aku. Apapun tq la blackberry sbb kan ko buat hal maka hubby aku belikan gadjet baru utk aku!!!. Suka aku tau dgn tab aku yg besaq gabak ni. Kalo update blog...le melayan seperti menaip di laptop kekdahnya. Saiz 7inci la katakan. Walaupun kalo jwb call tu ibarat selipar melekat di pipi..Ada aku kisah?hiksss. So kalo korang nak wassap aku, sila wassap di no celcom aku 0198424250 k! No maxis aku, aku transferkan drpd blackberry aku ke hp aku yg ada torchlight tu..tapi aku x amik pakej internet mcm blackberry ritu. Aku just guna wifi dr Maxis Broadband aku kat umah. Mungkin ada lambat sikit la aku reply wassap korang kalo that time aku x on wifi aku. Kalo yg sudi nak kwn2, le je wassap aku bcoz ai tarak sombong maaa!!! Tapi kalo wassap yang merapu-meraban, AWAS!!! Aku bab2 law, mmg aku straight sbb aku dulu cita2 nak jadi lawyer *ada kena-mengena tak???hehe...Ok la korang, utk permulaan arini..just a simple entry utk korang2 yg sudi singgah ke blog picisan aku ni. Jgn lupa click2 iklan nuffnang yang ada k! Manatau ada yang menarik kat iklan tu kan??? Motif nak suh korang click iklan la tewww sbnrnya..hehe. Ok, babai...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...