Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, September 24, 2013

Cinta Jannah Episod Akhir!!!

 
Sobsob..so sadddddd..arini da last cita Cinta Jannah ni...huhu...Sama2 la kita tgk eh korang..yang mana mengikuti cita nih la...hikkkksss...Walaupun masa awal2 episod aku tak tengok tapi bila da start tgk, trus aku terjatuh cinta ngan cita nih...n aritu aku tertinggal episod20 n episod 22..huhhhh...semangat aku tgk kat tonton jam3pagi disebabkan qouta tenet aku ni memang dok berlambak jam 2pagi ke 8pagi...Mmg nikmat la tgk khennnn sbb x da langsung buffering..heheh...Da tu meleleh2 ayaq mata aku nih dok tgk dua episod tu..Sangat hover kan aku???hihi...Pada aku, walaupun hanya 24episod je cita nih tapi mmg menjadi fenomena la jugekkkksss gitu sama mcm cita Setia Hujung Nyawa n Teduhan Kasih...asal cita start je...hahhhhh..beratuq tau kwn2 dok update status kat fb..Sangat meriahhhhhh!!!hahaha....Btw, sgt berharap ending nya best gilakkkkk..jgn la ending yang too simple sampai aku x le nak feel best2 sikit...kihkihkih...Feel apa la sgt aku nih kan???...Tapi aku suka betul ngn Nelydia Senrose tu...sgt comei, sweet, cantik...n lakonan bersahaja..agak2 dia nak x jadi adik angkat aku??? *ketuk kepala sendirik!!!hikkkssss...Tadi kan korang, kat Wanita Hari ini ada tau Jannah ngn Ezaril...I likeeee sangat...Kan best kalo dorang couple dua...tapi Nely ngn Qi la pulekssss....hahhaa...Pandai2 je nak ngaturkan jodoh orang!!!hahah...
 
 


Ni masa episod20 malam yang dorang betul2 jadi suami isteri yang sah. Faham x maksud aku???...hikkkkssss *sambil tutup muka sebab malu..boleh???hahaha....

Ni pulak masa dalam mimpi Jannah...pas dia tersedar tu la...baru la dia menjadi isteri yg sebenar2nya kpd Ezaril....betul ke penceritaan aku nih???hahahha....Lebey2 kurang je la...hihi...Nasib paksu Ezaril tegur Jannah, kalo tak..tak la Jannah nak terima Ezaril sbg suaminya yang sah....kata paksu Ezaril...isteri yang taat kepada suami maka pilihlah mana2 pintu utk masuk ke syurga...Cenggitu la lebey kurang ayatnya...hihi....Emmm ok la korang...sama2 kita tengok akhirnya kisah Cinta Jannah nanti k!!!Babaiiiiiiiiii....


 

6 comments:

  1. yeahhh... best citer nih...x sabar nk tgk hari nih... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mala...ko lagi la x sabar2 dr semalam kan??hikssssss

      Delete
  2. YEAH! MALAM NI!!! Tak sabar..hope ending yg memuaskan hati....hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak...jgn la ending yang x best kan???..kiciwa ai nanti!!!hahaha

      Delete
    2. see............ending dia make me frustrated...huhuhu...

      Delete
  3. Tu la kak emme..amat mendukacitakan walaupun akhirnya dorang bersatu jgk...huhu....garapan jln cita yg kureng

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...