Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, September 6, 2013

Bilik Kami Kat Umah Mertua Aku



Depan katil ada ruang yang luas...Kalo pasang Toto, mau 3,4 org bole tido tapi aku saja susun camni sbb ruang bilik lebey luas...Nak sembahyang pun senang..Baru2 ni aku balik kampung, aku tgk bilik Mertua aku pun da tiru cara aku susun...heheh...Lagipun ada je space nak tgk cermin kat situ...Aku ni kurang tgk cermin. Almaklumlah aku ni kureng bermakeup so x amik masa lama depan cermin..hihi
 
Emmm ok...inilah bilik kami kat umah Mertua aku...Memang kalo kat umah Mertua aku, setiap orang ada bilik masing2..n bilik kami nih sepanjang ketiadaan kami, mmg x da org la akan kaco...Aku x kisah pun kalo ada tetamu ke nak guna bilik kami...Ok sajorkkkkk!!!...
Tapi selalunya mmg bila kami balik setiap taun, akan berkeadaan yang sama...Tak berubah walau seinci pun...Aku selalunya akan check album2 kawin aku...Berdoa semoga tak da sesiapa cederakan album2 kawin aku...Ohhh...sgt lega apabila tgk album2 dalam keadaan baik2 sajorkkkkk...Beribu kot habis kat album kawin...mesti la sgt mencintai album2 kawin ku itew!!!hikssss...
 
Ok...walaupun kat umah Mertua...rumah batu, ada bilik seniri tapi aku lebey suka umah kayu parents aku. Umah parents kan??? Mestila shukeeeeeeeeee kan???hihi...Kat umah Mertua aku nih...walaupun bilik luas...ada kipas syiling...tapi best lagi tido kat umah kayu parents aku...Walaupun kat umah parents aku just tido depan tv tapi mak aihhhhhhh...kalo tetengah malam...mcm pasang aircond gitu tau!!! Berbanding kat umah Mertua aku, dalam bilik walau pasang kipas no5..hah..sampai ke pagi tak berselimut tau...Itulah kontranya rumah kayu n rumah batu ;) Tapi kalo tido umah parents aku, projek2 malam terpaksa diberhentikan seketika la...Ada faham maksud aku di situ???...hahha....Kalo tak faham maksudnya belum akil baligh la tu!!!kohkohkoh...
 


4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...