Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, September 25, 2013

Cinta Jannah Yang Sangat Tak Menyengat

Errmmm...aku pasti sgt ramai yang x bapa suka ngn ending cita Cinta Jannah!!! Semalam, pas abis je Cinta Jannah...hahhhh...berderet ko kwn2 update status menyatakan ketidakpuasan di hati mereka2. Aku pun camtu jugak!!! Hover angattttt kan aku???hikkkkssss....Ye...aku mmg facebooker tegar!!!... Almaklumlah..aku kan almost all the time pun free...heheh...Ok, back to the story kan...pada aku la...cita ni kuat pada heroe n heroinnya yg sweet itewwww!!!...Bab jalan penceritaan tu...mmg FAILED banyak...ada yang x bapa nak logik pun ada...pastu banyak sangat beberapa bulan kemudiannya. sembilan taun kemudian la...haishhhh...so sad ok!!!...Sangat menderita ok kisah suami isteri Ezaril n Jannah!!!...Pastu mcm Ezaril pun x da nak mencari...Mcm x da usaha langsung nak cari Jannah..Ye la, berdoa mintak tlg kat Allah mmg wajib la sbg umat Islam tapi usaha tu pun perlu what...huhu....Rasanya Penerbit kena lebih detail dlm menghasilkan karya supaya penonton mendapat kepuasan yang maksima gitu. Yup...aku tau la aku bukan Penerbit ke hapa khennn tapi sesuatu cerita tu kenalah lebih detail gitu biar sampai apa yang nak disampaikan...jgn la buat penonton tertanya2..for example: apa cita ngn family Jannah kat kampung???... Takkan la Jannah x balik jumpa family kat kampung khennn???....Tapi aku yakin sgt la disebabkan cita nih hanya 24 episod je...thats why la jalan citanya jadik cmtu...huhu...Actually kalo episod x byk pun, its ok je pada penonton cuma kena betul2 compact la kisahnya..baru la penonton cukeeeee atiiii!!!... Tak la nak meroyan sgt kat fb kan???hahha...Ai la tewwwwwwwwwww...hikssss...Btw, mengharapkan pas2nih ada lagi lakonan gandingan hero n heroin yang sweet nih...heheh ;)
 
Ok la korang...sudah2 la kita2 meroyan pasal cita Cinta Jannah ni...Malam ni jom kita tgk Love  U Mr.Arrogant tak silap aku..Tgk preview kat iklan mcm best jek..pelakon2 pun nak bad jugekkssss...Da dpt imagine mcm best cita tu tapi semoga pandangan aku nih tak silap la...Kalo korang nak ukur..chewahhhh..ayatttt...haha....Bukan apa korang, kalo nak ukur cita tu best ke tak kan??? Salah satunya korang tgk la kat fb...ada x kwn2 korang yang menghapdet. Slalunya kalo cita best, mmg penuh la kwn2 menghapdet...Cuba kalo x best mcm Demi Dia ritu...mmg la sonyap sunyi sajorkkkkkkk....kihkihkih...Emmm ok la korang..da terasa spt aku sangat hover la pulak nak comment lebey2...hihi...
 
 

2 comments:

  1. aku pun x puas hati dgn citer tu wlupun hepi ending..sbb tergantung arr!

    ReplyDelete
  2. tu lah... cam nak sgt perabis ending..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...