Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, December 31, 2013

Bencik Blogger Mobile, Guna Soffice Pulekkksss

image


Dulu....aku guna Blogger Mobile utk update blog via tab aku nih tapi since banyak perangai app nih makanya arini dgn rasminya aku install pulak Soffice...Korang le tgk icon Soffice kat gmbr kat atas nun n install supaya sng korang nak update blog walaupun bukan via pc/laptop...Di hujung jari je ok!!!hehe...

image


Soffice nih senang je pastu aku suka sbb paragraph utk korang taip tu korang boleh pilih allignment sama ada nak right, left ataupun center...Gambar pun korang leh pilih alignmentnya tau!!!hihi...Macam gambar kat atas nih..kalo ko nak buh gmbr..ko click kat picture, kalo nak menaip ko click kat text paragraph..begitulah yg lain2 tu tapi aku recommend setiap kali korang buat apapun better korang save draft sbb Soffice ni pandai gak buat hal..haha...Biasa la kan..manusia pun buat silap tapi aku hrp Soffice ni x berperangai buang tabiat spt Blogger Mobile...

Plz be nice to me Soffice!!! Plzzzzzzzzz!!!

Jangan matikan semangat berblogging aku!!!huhu...


image


Hahhh..korang tgk plak gmbr kat sebelah nih...Itu masa aku guna Blogger Mobile!!!. Yang mana statusnya PUBLISHED tu kira published la kat blog tapi kalo yang PUBLISHING atau SAVING...Hahhhhh..yg tu mmg bikin panas...Penat aku update blog, itu jadinya sbb tu byk entry Langkawi aku tergendala dan terabai..Benci makhencik!!!huhu...

So Soffice...kalu u nak ai setia mencintai u...plz jgn buat mcm apa yg Blogger Mobile da buat dgn ai!!!.

Bengong x aku???...Da mcm bercinta pulakkkkk..heheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...