Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, December 15, 2013

Hubby Aku Si Tukang Kayu!!!


Bila balik kmpg, mmg busy btl kami laki bini. Ada saja keja yg nak dibuat. Mcm kat gmbr nih, haaaaa..hubby aku siap buat bangsal kat umah mak dia. Sgt berbakat kan hubby aku???. Almaklumlah, org kampung so da biasa dgn kerja2 kampung. Nasib umah kat sini umah kami nyewa, kalo x mmg wajib aku suh hubby aku buat satu..hikkksss. 3ari jugak la hubby aku nyiapkan bangsal tu so merasa la jugak kami mkn tengahari di bangsal tu ari2 sblm kami blk Sabah..hihi..Dulu2 masa sblm hidup family hubby aku x brapa nak lapang sikit mcm skrg, rumah dorang berlantaikan batang pinang cenggini la. Sempat la sambil mkn tengahari tu, mak mertua aku mengimbas kenangan lalu. Syukurlah skrg ni nak kata kaya tu idok la tapi lapang gitu..Syukur Alhamdulillah. Yang penting, ada usaha In Shaa Allah kita mampu ubah kehidupan kita.

2 comments:

  1. Alhamdulillah.....dapat juga berteduh santai² kat bangsal...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...