Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, December 31, 2013

Tak Sabar Nak Pindah!!!

image


Ko tengok semangat ke tidokkkkk aku nak pindah rumah bulan 2 nih!!!...heheh...Smlm petang beli kain langsir pastu trus antar kat kwn suh jahit lurus pastu petang, kwn aku sms kata da siap. Happynya aku!!!...Bersemangat ok nak pindah walaupun simple je langsir aku tu. Takda la berscallop bagai lagipun buat utk 2tingkap kat ruang tamu jek...Yang lain pakai apa yang hado jek. Ikutkn aku x mo buat pun tapi apa le buat.
Umah yg skrg ni kat ruang tamu hanya ada satu tingkap je..tapi kat umah yang nak pindah tu ada 2tingkap so nak x nak kena la buat baru. Ermmm...x pe la kan...bukan selalu pun nak2 aku ni jenis yang kalo pakai apapun, pakai sampai lebam gitu kekdahnya..heheh. Untungkan somi aku!!!..haha
Tapi mahal tau kain langsir kat Sipitang nih...Semeter yg paling murah pun, yg aku beli nih semeter RM10...Yang lain mmg idok la aku nak membeli. Nak beli kat KK, tak ke KK pulak so layankan aje la..huhu...Beli 7meter 1/2 ni RM75 jugak la tapi nasib upah kwn aku jahit RM22 sajorkkkk..hihi...
At 1st, aku nak beli yg ready made punya je tapi kain plak x berkualiti...lembut sgt kainnya tu, jarang plak tu....rega pun lebey kurang je so better beli kain yg ok dan tahan lama. Bole pakai sampai lebam mcm yg aku ckp tadi...hikkkssss...Btw, sgt2 tak sabar nak nyangkut langsir ni haaaa. Nanti bila aku da pindah...aku kasi tayang umah sewa baru k..hehe

2 comments:

  1. Cantik langsir azie..n murah..kalau kat brunei mmg cekik darah punya harga..huhuhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa2 je kak..kalo kk boleh dpt lagi murah lg dr ni..hihi..brunei x yah ckp ar kak..matawang besarkan sana...tu yg nk melancong pi sana dok berkira2..hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...