Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, December 16, 2013

Setibanya Di LCCT 1Disember Itu!!!

Argghhhh..stressnya aku..da banyak kali aku buat entry nih tapi asyik problem jek dgn mobile blogger nih. Nyampah lak nak update kalo cenggini. Lelama bole ke laut mood aku nak berblogging nih..huhu. Ok la ok la..berbalik kpd tajuk story utk entry nih....emmmm..setibanya di LCCT, akak aku yg dari Banting tu dtg jumpa kami somi isteri kat airport. Hubby aku punya abg sulung pun dtg bersama wifeynya bertujuan nak bwk balik kami ke umahnya di Bukit Beruntong so sempat la kami melepak sekejap di restoran mamak kat manatah pun aku pun x tau bersama2..hihi...

Malam tu kira kami sampai Bukit Beruntong adalah pada kira2 jam 12lebey mlm gitu...Punya la jauh..hihi..tapi memandangkan kesudian abg ipar aku nak amik kami, mmg bersyukurlah sangat2. Kalo x da yang pick-up kami mmg kami plan nak naik KTM kat KLSentral n direct trus balik Taiping gitu la kekdahnya. Senang cita n x susahkan sesapa pun kalo camtu. Nasib la abg ipar aku tu ok jenis x banyak cerita..hihi...Bukan aku x mo tido umah akak aku kat Banting tu tapi nanti keesokannya tu, susah pulak aku nak blk kmpg nanti tu kan?hihikkkss

Nak tido umah akak aku yg kat Selayang tu, mls pulak sbb x larat nak ke KLSentral dr LCCT pastu nak naik KTM kat KLSentral lagik..Ohhh penatnyaaaa..da la dr 7am da kuar umah nak naik boat pi Labuan la..penat wei penat bila travel nih so better ikut je balik umah org yang sudi menjemput..hehe...Keesokannya tu, abg ipar aku antar kami kat Rawang so kami naik bas tiket bas baru RM1.50 sorang pi Central Market. Kalo x abg ipar aku nak antar kitaorg pi Hentian Duta tapi memandangkan kitaorg kesian takut abg ipar aku tu lambat masuk keja so kami suh antar pi stesen bas jek...Sampai Puduraya dkt kul11am pastu tgk tiket bas balik Taiping ngam2 ada kul11am tu, kami sambar je la. Malas nak tunggu2..hihi...Siap naik bas dua tingkat lagik ok..Yang best, aku n hubby dok ber3 dgn sorang uncle je kat deck atas..hihi..Suka ati jek kami dok mana nak dok..haha...

Ermmm ok la korang, terlampau panjang berjela pulak aku story nih..Esok aku update lagik k...pasal Nasi Ekonomi mak aku..pasal short vacation aku n hubby di Langkawi..Kang kalo sumanya cerita arini, esok lusa dah x tau nak cita apa..mau bersawang lagik blog picisan aku nih...heheh...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...