Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, December 22, 2013

Di Cabel Car, Langkawi lagikkkssss


Stress gila la aku ngn blogger mobile nih. Kalo x buat pangai, mesti da abis da aku update pasal short vacation kat Langkawi tu...huhuuuu...Ok, amik mood..amik mood balikkkkk..hewhewww...


Ok...ni masa dalam Cabel Car ondway turun dr Gunung Mat Cincang...Ber2 je ngn hubby dalam tu...Masa naik ke atas ber6 dgn visitor lain..turun ber2 sbb dua couple tu kami bukak pintu cabel car n tolak dorang jatuh...

Nak mati!!!.. Tak pasal2 kami masuk lokap kalo buat camtu...hahah

Actually bila kat atas tu, ada 2 station korang le turun utk menikmati pemandangan...Kalo ko nak spend masa lama, mmg x da hal...Tak da pulak kata ko x le lebey 1jam ke hapa ke utk ada kat atas nun..Thats why la bila ondway turun tu x sama dengan kuantiti org yg naik Cabel Car ngn ko...heheh...


Gambar nih sangat terserlah kegendutan lengan aku...Malu aku melihatnya tapi lantokkkk la kannnn...hahah..

Gambar di ambik oleh pasangan somi isteri yg baru kawin bulan 8 taun 2013. Sila tgk gmbr kat bawah tu..Itu lah couple tu...Honeymoon kot dorang tu..hihi...tapi dorang nih ok, tarak sombong so korang amik gmbr kami...Meh kami amikkan gambar korang...heheh...Dari JB x silap dorang nih...

Actually masa dlm Cabel Car nih, ada satu couple yg baru kawin sbb inai masih merah di jari tangan dan di kaki...Rasanya laaaa...Idok la pulak aku tanya sbb nampak sangat tidak sporting mcm couple di atas nih. Masa kat Gunung Mat Cincang tu, dak pompuan tu daring je pandang aku. Agaknya nyampah kot tgk kami bergambar masa kat atas nun...

Suka ati mak la khennnnn!!!... Ada aku kesah???...Muka sgt x boleh belah la ko dik...Walaupun muka ko not bad tapi sbb ko kekwat n pandang org x mo senyum, tak guna ok kalo lawa pun...huhu


Sweet this couple!!!. Yang lelaki tu mcm pernah aku lihat tapi di mana ya???hahah...


Masa nih da dkt sampai Middle Station..Tak silap aku la..hihi


Hahhhh..ni la Middle Station..korang boleh benti kat station ni kalo korang nak tapi kami prefer utk terus naik kat Gunung Mat Cincang tu...


Cabel Car yang terpanjang...Ohhhh..seram jugak tu kan kalo terjatuh???. Mintak simpang Malaikat 44...


Gambar kat atas nih masa tunggu turn nak naik Cable Car...


Sebelum nak naik Cabel Car...masing2 amik tempat..Setiap baris, beratur 6org so bila dtg Cabel Car, 6org naik sekali..

Tapi bagus dorang buat cara mcm ni...teratur gitu n x da masalah nak berebut tempat...


Gambar atas nih pulak masa menengok Cabel Car dari kejauhan kononnnnn..hihi

Ok la..to be continue lagikssssss...

Btw, Salam Ahad korang!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...