Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, April 7, 2014

Stroller Idaman Somi Isteri

image

Dalam plan nak beli stroller cenggini tapi kena tunggu gi KK nanti ujung bulan ni. Ngapa ujung bulan ni???...Emmm, ikutkan mmg nak gi KK pun tgk2 stroller tapi memandangkan ada follow-up kat Hospital Likas ujung bulan ni makanya ujung bulan ni je la sekali harung. Bila dicheck schedule keja hubby pulak...pun ngam hubby off that day..ok..kita stay KK malam tu...Takyah la hubby nak amik coti kan..hihiii..

Actually aku pun x tau, kat KK tu kat mana yg ada jual stroller..Ada kwn kata kat Parkson  ada jual tapi x byk choice...Kalo kat Survey Putatan, ada la kwn cakap byk choice so nanti la bila tiba timenya..kita nengok2 ye baby mana stroller yg berkenan di hati mummy babah..Bukan yg berkenan di hati baby...baby kan x tau apa2...hohooo...Yang penting baby namo meragam ok that time!!!. Tapi mummy babah mmg perasan sgt yang baby nih, kalo berjalan kat luar..mmg sgt behave walaupun dlm panas terik...Kira kalo letak bom tepi baby pun, baby x heran punya la..tapi mana bole letak bom tepi baby..itu contoh je la baby...Idok la mummy buat cenggitu pun...No No No...U my baby..my little pumpkin...my everything...my sweetheart...my life...hahhhhh..mcm2 lagi la..hihiiii....

Reader2 yg stay area Kota Kinabalu...kat mana ekk ada stroller SweetCherry...sila la comment k so that x la kami ke hulu ke hilir nak mencari nanti..hohooo..Tq in advance!!!heheh..

Ok la...later aku update blog if anak aku good good je...Baby aku nih manja tahap gaban..Kang kalo kena mood nak melekat je ngn mummy dia..babah pun dia x mo..mmg masakkkkk ar aku tapi x pe la..all my work has been DONE da pun..lallalalaa

3 comments:

  1. u g try cari d kk toys..dkt api2 cntre..mnghadap promenade hotel..dlm tu mmg byk pilihan brg2 bby..dr yg kecik smpi yg bsr..nm ja kedai toys..tp mmg dlm tu suply perkakas bby..sgt2 bes..aply jd mmber dpt diskaun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala sis..baru terbaca comment ni memalam...g cp, suria sabah..x da yg berkenan di hati..ada yg berkenan di little me, suria sabah tapi mhl sgt plak...huhuuu..beli via lazada je la kot nanti..btw, sis stay kat mana?

      Delete
  2. selain tu bole..servay thru..BUBULICIOUSTORE INSTAGRAM..byk brg bby yg murah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...