Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, April 20, 2014

Egg White Masker 15Hinggit Aje

image

Nyanyuk ke hapekan aku ni..nak promote brg..lupa pulak publish gmbr item kt entry sblm nih..Baru umur 31 kot..hahah..

Ok ok korang..bila dgr egg white iaitu putih telur..korang sure  fikir yg masker ni mesti busuk punya kan tapi korang silap tau..masker nih sgt wangi gitu..Kira sebelum tido tu, kalo korang pakai..tertido sampai pagi pun x da hal la..Yang mana da kawin tu pun x da masalah..sure somi korang x kan bising punya la..

Silap2 somi korang pun nak bermasker sama...n silap2 ari2 pun somi korang mau...Hah..x payah nak otak kuning or biru sgt k...hohooo..Maksud aku..silap2...ari2 pun somi korang request nak pakai masker nih sbb sgt syok gitu..rasa mcm muka korang diurut2, amat merelaxkan gitu wajah yg seharian terdedah dgn habuk dan asap..nak2 kalo korang simpan jap dlm freezer sebelum pakai..ohhh..sungguh nyamannnnn..kata org Sarawak..hihi...walaupun aku bukan org Sarawak...hihiiiii

Ohhh..biar aku explain kan jgk yg masker ni..bukan kita2 yg pompuan je bole pakai k..para somi dan yg bukan somi tapi bergelar laki2 pun boleh pakai...Amboiiii..perlu ke aku explain panjang lebar gitu semata2 nak kata lelaki pompuan pun boley pakai masker nih?hahah..Saje je punnnn...Takkan x boley kan?hihiii..

Ok la..namo la bebel panjang2..nanti korang muntah ijo pulak baca bebelan aku nih..Motif aku sbnrnya...nak jual brg je pun..hihiii...Kalo korang berminat, bole wasap aku 012 6346852...Pasti akan dilayan wasap korang tu...Tapi yg pasti, korang jgn lupa tau click2 iklan nuffnang aku yg hadooo..hohooo...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...