Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, April 29, 2014

Baby Aku Dgn Bouncer Fisher Price Yang Aku Idamkan

image

image

image

Mak aihhhh..pjg bebenokan tajuk entry aku kali nih...hihii...Ritu babahnya mengidamkan stroller....nih omaknyaaaaaaa pulak yg dok idam2kan bouncer pink fisher price spt dlm gambar...hohoooo.. Aku sbnrnya beli bouncer nih dulu drpd stroller tapi stroller yg sampai dulu...Kiciwa makkkkk tauuu sbb yg ditunggu x jugak sampai..so sadddddd...Tapi aritu, bila gi kat balai nak pick up parcel..skali ada pulak parcel nih...Emmm, kalo bole lompat bintang..guling2 kat situ..da lama aku buat..hahah..Buang tebiat ke hape kan..kihkihkih..

Mesti korang pelik kan..org pickup parcel kat pos opis..ngapa aku pickup kat balai pulak khennn...hihiiii...Actually, hal surat-menyurat aku somi isteri mmg alamat balai je...Senangggg..slamat pun slamat In Shaa Allah..hehe...Ok la ok la..kalo ada sesiapa yang berminat nak beli bouncer cam baby aku punya nih..le tgk ig yg aku share kat bawah ni ekk..Trusted seller In Shaa Allah sbb aku pnh beli legging, sleepsuit anak aku kat seller nih jugak n yang latest bouncer nih la..heheh...

image

Korang..kalo nak beli brg via online..make sure korang pastikan betul2 yg seller tu boleh dipercayai k sbb nowadays nih...ramai sgt org suka ambik kesempatan menipu kat online. Geram je kalo igt sbb aku pun pnh tertipu ok!!!..huhuuu..Tak pe..tak pe..apapun mmg aku x halalkan duit aku tu sampai bila2..Ko tunggu la balasan dr Allah swt...n in case ada antara korang yang baca entry aku nih..yang pangai suka menipu camtu...bawak bertaubat k..Tak baik tau..dosa hokayyyy tapi aku tau reader2 aku sumanya baik2 belaka kan...Sure punya tak da yg buat pangai x senonoh cmtu..hihiii...

Ok la..stop membebel kat sini..Nanti bebel lagi..♥♡♥♡ hohoooo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...