Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, July 1, 2012

Haha..Tak Le Panjat Da

Semalam petang kami laki bini akhirnya da pun beli kabinet utk TV...
Kabinet TV??? (Sila click utk tgk entry terdahulu)
Ehhhh..kami beli almari utk TV la bukan kabinet...
Kabinet bunyi mcm beso sgt...hahaha...
^
^
Murah je almari yg kami beli tu arganya iaitu RM290 sahaja....
Cam x caya je kan murah cengitu... 
Yup..mmg ada murah camtu tapi selalunya kalo arga cengitu adalah jenis yang rendah gitu...
Jadi kami laki bini cukup puas hati sbb walaupun murah tapi look so good...
Tinggi almari tu jadi ahkakkkkkkk sgt la suka ria di hari raya...lalalala
^
^
Mana nak dpt arga rendah camtu kat Sipitang nih... 
Jangan hrp la kan jadi semalam tu kami pi kat Beaufort...
Walaupun jauhnya dalam 45minit tapi Pakistan tu x da pun charge delivery...
Daripada nak beli kat Sipitang yg mmg dalam kawasan tapi mahal...
Apa kes????...
Jadi kena bijak dalam berbelanja...
^
^
Delivery almari tu hanya akan dibuat pada hari Selasa nih maka nan ado la gambaq nak ditayang kat sini...
Jadi ahkak kasi tayang wajah si Alya...
Si kenit yg suka panjat meja yang ahkak letak TV tu...
Kata meja kopi kan???...
Sah2 senang je nak memanjatnya...
Makanya pasnih jgn hrp la si Alya ni nak dpt memanjat lagi...
Dan da sukar la dia nak mengetuk TV LCD ahkakkkkkkk itu...
Dan juga percubaan utk mencabut wayar TV ahkak pasti tak akan terlaksana lagik...
^
^
Kalo buat jugak mungkin ahkak akan tampal TV tu kat siling umah kot jadi nanti tgk TV kita baring ja la...
Camna..ok x???...hahaha....
N nanti da x bole la Alya tgk TV cengini...hahahhahahah..gelak syaitannnnn gitu ahkakkkk...heheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...