Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, June 30, 2012

TV Kabinet

Petang ni plan ngn Hubby nak pi beli TV Kabinet tapi incik Hubby lum balik dr mancing lagik...huhu...
Ini mendatangkan marah ni...(muka da merah menyala...ada rupa singa sikit kot...hukhuk...) 
^
^
Sbnrnya mmg x mau beli sbb x penting pun...
Kata org x da anak jadi mmg x kisah sgt la kan tapi bila da ada anak2 asuhan ni..mmg jadi satu perkara yg sangat penting....
Apalagik si Alya favouritenya suka memanjat meja itewwwwwww....hukhuk...
Nengok kat tapak stand LCD TV tu pun da cam nak nangis sbb masa baru beberapa hari beli si Alya da calarkan dengan barang mainan dia...hermmmmmm.... 
^
^
Nak marah pun tak gunakan...
Budak kecik bukan nak faham sgt pun...hikhik...
^
^
Actually banyak da survey tapi kebanyakan yg rega RM200++ sumanya rendah2 belaka cuma ada satu kedai ritu da jumpa arga RM200++ gak..haaaa...yg tu tinggi so susah sikit nak memanjat...
I likeeeeee...tapi yg x like nih sbb laki aiiiiiii lum balik2 lagik nih....
Ni kalo x dpt udang mmg aiiii naik hanginnnnnnn...hukhukkkkkkkk....
Kabinet yg murah2 ni we all survey kat Beaufort yg jauhnya lebey kurang 45minit je...
Kalo kat Sipitang ni bukan x da tapi kebanyakan mahal belaka jadi kalo kira duit minyak pun still murah lagik yg kat Beaufort tu...heheehe...
^
^
Almaklumlah org biasa2 aje jadi kena betul2 berkira bab beli-membeli nih...
Len la kalo org kaya kan???...
Ehhhh...tapi kebanyakan org kaya lagi berkira tau sbb tu dorang kaya...hakhakkkkkk...
Ok ok..na mo ada yg sentap...ai merapu je tue...hehehhhhhhhhh ;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...