Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, June 1, 2012

Baru Balik

Azie baru ja balik berurut dgn sorang makcik  jam 12pm tadi...
Umur Makcik tu 90 tau tapi steady bahhhhhhhhhh...
Anak 13..cucu da 70++..cicit of coz la da ada kan..hikhik
Ada org yg umur 50an pun belum tentu sesteady makcik tu...
Tgk makcik tu...nak panggil nenek pun rasa x sanggup okae...huhuhu...
^
^
Makcik tu peminat artis dolu2...Kata org lama kan???..
Katanya kalo pegi pekan mesti dia beli DVD wayang lama2...
N suma koleksi tu dia siap kunci lagi dalam bilik...
Kalo nengok pun sorang2 dalam bilik...hihi...
Siap ada potret P.Ramlee yg dilukis lagik tau...besar pulak tu...lalalalalalaala
^
^
Walaupun x lama berurut tu tapi terasa sungguh akrab...
Makcik tu suruh panggil dia Mama...
Maybe dia rasa kesian kot sebab x da sedara-mara kat sini...
Pastu siap kata kalo x balik raya..nanti raya umah dorang...
Makcik tu kata dia suka bbq suma nih...hikhik...
^
^
Tadi nak balik pun siap pesan kalo ada apa2..dtg je rumah..x pun call...
Mata dia berkaca ja...
Sebak hati ni tauuuuuuuu....hukhuk...
^
^
Tadi jugak ada la beli akar2 kayu kat Makcik tu...
Napa kena beli???...
Ehh...kena la beli..igt sng ka nak cari akar2 kayu nih????....
Akar kayu nih elok utk kesihatan...
Kalo x ngandung...fungsinya akan turunkan darah...
Kalo ngandung..mmg x da effect...
^
^
Hasil urut tu Makcik tu kata peranakan saya kecik pastu ke belakang pulak tu jadi mmg susah nak preggy...
Tapi Makcik tu 50-50 la jugak...
Katanya nak kata Azie mengandung pun ya...nak kata mengandung pun x..
Tapi da kembang la terasa kata Makcik tu...
Wallah Hualam la kan???...
Kata Makcik tu dia x urut kuat2...
^
^
Berserah ja la Azie nih...
Malas nak berharap sgt...
Kun Fa Yakun....

2 comments:

  1. Insya Allah... ade usaha ada hasilnya... makcik tu urut best tak? ada rase lega skit kan? ikut je nasihat makcik tu... hope de rezeki Azie nnt...mudah2an...

    ReplyDelete
  2. Insyaallah kak jika diizinkan-Nya...azie urut peranakan je kak..x nak biasakan urut satu badan sbb nanti akan jadi kebiasaan...itu nasihat mak azie sbb sampai skrg alhamdulillah dia sihat walafiat...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...