Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, June 11, 2012

Nak Waffle

Tekak nih jahat kan???...
Sedap je Hubby nak kuar tugas di balai...
Si bini ni sempat berpesan...
" Pa...nanti balik belikan waffle ekk???...Nanti pesan kat budak tu nak garing2..kalo x garing wife saya x makan... "..hihi...
Ada2 je kan???...
Padahal bole je kuar pi beli seniri...lalalala...
^
^
Seriusly...Azie kalo makan waffle tu mmg suka kalo wafflenya garing...
Tapi bila kita beli kan...x suma seperti yg dikehendaki apatah lagi bila berhadapan dgn penjual yg sombong...wekwekkkkkkkkk...
Mcm la ko cantik sgt nak sombong2...Nyampah makkkkkkk...
Kita walaupun rupa  so so ja mcm tuan tanah nih tapi kalo muka tu senyum...sweet apa...
Ni ko buat muka endah x endah mcm la aku nih ada buat salah kan ngan ko kan???...Benci ahkakkkkk tau....
Kalo ahkak preggy..jgn la anak ahkak muka mcm ko...ehhh..tetiba pulak kan???...haha
^
^
Ada satu hari Azie n Hubby pi la beli waffle..
Azie pesan la kat budak tu... " Dik..waffle tu kasi garing ya... "....
Bole je dia buat mcm muka sombong n seolah2 mcm dgr x dgr ja apa yg Azie pesan tu padahal Azie ckp penuh mesra lagik...Bukannya Azie marah2 atau sombong2 ngn dia pun...
N hasilnya mmg of coz la menghampakan kalo da penjual mcm hampeh je alkisahnya...huhu...
Mcm tu ke budak2 zaman skrg nih???...Mcm x reti nak respect org...
Ko hingat aku nih adik2 ko ke walaupun nampak mcm muda...(...haha...sempat kan perasan???...x la...gurau je..ahkak sedar diri ahkak okae....)
^
^
Jadi tadi da pesan kat Hubby jgn beli kat situ...
Azie suh Hubby pi beli kat tmpt lain... 
^
^

3 comments:

  1. diaorg lupa konsep costumer always right kot,..

    ReplyDelete
  2. Biasa gak kalau kita ckp die wat sombong.. Mcm eksyen lak, kang cancel bru tau..hahhaha

    ReplyDelete
  3. su...berlagak diva kot agaknya...tapi kalo ngn org lelaki..amboi mesranya...nyampah tul tgk...

    tu la ROS..nasib sbb teringin...masa entry nih akak update..hubby akak beli kat sini jugak tapi budak lain buat..sedap je garing...hihi...nyampah mengenangkan muka budak tu...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...