Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, June 27, 2012

Bestnya Alahaiiiiiii

Nak berkkkk kan Baby sampai terlena dia..hahaha
Mula2 dulu rasa gerun sbnrnya nak handle baby yg baru lahir...
Tapi bila jiran da book Azie utk ngasuh baby yang bakal lahir...
Azie iyakan saja sedangkan dalam hati ni dup dap dup dap hanya Allah saja yg tau...
Bukan la x besa dgn keadaan sebegitu tapi bila x da kaitan darah ngn kita nih mmg la tersgt takut rasanya...huhu...
^
^
Apapun Azie sematkan dalam hati dgn berkata   
" Ini la masanya nak try handle baby yg baru lahir sepenuhnya  "....
Saya nyenyak la tido di bahu Mummy ;p
Yup..dulu mmg biasa jaga kakak2 dalam pantang tapi more to jagakan yg berkaitan dgn bab berpantang such as siapkan mandian herba, masak, panaskan tungku 2x sehari...basuhkan baju baby..dll....
Bab jaga baby tu sikit2 je...
Tapi dalam situasi skrg ni...mmg rasa amat kagum dgn diri sendiri...haha...
^
^
Cuma skrg ni Azie belum mandikan baby tu lagi...Akak tu pun suh Azie lap2 kan ja dulu...
Even akak tu pun kakak kpd akak tu yang mandikan si Baby tu sbb Baby too small...
Jadi akak tu pun takut nak mandikan..hikhik ;p...Tak la aiiii rasa malu sgt kan???hehe...
^
^
Apapun...walaupun baru jaga Baby 3hari seriusly mmg rasa kagum x hingat dgn diri sendiri...
Pulak tu tgk si Baby makin semangat...
Mmg like berjuta lemon la ahkakkkkkkkk...lalallalaa....haha ;p
Tak sabar nak tunggu badan Baby semangat lagi sikit sbb mcm excited ja nak mandikan si Baby...hikssssssss.... 
^
^
Mummy love u la BABY...haha...
Over x ahkak???...
Ala...menumpang kasih je laaaaa...hukhukkkkk...
Aiiii tau la bukan anak aiiiiiii ;(

4 comments:

  1. seronok nye aazie dapat laa juga merasakan best nye...

    ReplyDelete
  2. yup..mmg seronok sue ;p..hhihi...

    ReplyDelete
  3. salam kenal dr mamyharraz ;)

    belajar dulu nnt lama2 mesti dah biasa dgn baby :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal mamyharraz ;p..yup sis

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...