Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, June 29, 2012

Upah Ngasuh

Upah ngasuh Alya RM250
Upah ngasuh BB pun RM250 sbb both of them setengah hari ja...
Upah ngasuh si Baby Angelina pulak RM300 sbb still baby n tiap ari mmg ngasuh si Baby ni...
Rasanya RM300 tu agak murahkan???...
Tak kisah la...halal ja la sambil2 amik berkat si Baby ;p
^
^
Mama kpd Baby Angelina suh Azie ngasuh malam sama jadi Azie charge RM450...kira RM150 ja la malam tapi dia macam ckp mahal...
Mahal ka??? Azie rasa consider murah sbb selalunya rate malam ni lagi mahal...
Dia mintak murah jadi Azie cakap la RM400...
Tapi nampak mcm still mahal lagi pada akak tu...huhu...
N so far akak tu x hantar lagi Baby di malam hari...
^
^
At last after berfikir...
Semalam Azie cakap kat akak tu...
" X pe la...Akak kasi RM350 ja la itu pun sbb saya syg sgt sama ini Baby ;p... "...
Suka akak tu koooooooo...haha...
X pa la...Azie amik berkat si Baby...
Manatau ada rezeki baby pasnih kan???...

6 comments:

  1. kira murah la tu..rm350 campur mlm,kat tempat akak,kalu lewat sejam dah dikira ot,sejam kena bayar rm5

    ReplyDelete
  2. akak hantar siang je pun 320 zie masa mika baby.. tp ye la kat sini mmg dah rege camtu.. pasrah je la.. nape mak budak tu hantar malam? dia keje malam ke? lg 1 budak tu dalam pantang lg kan..

    ReplyDelete
  3. Ish aku bukan nak ajr hg so jd bkira,hg kna ati2 nti dia tgk hg leh lbeh kurg nti da lm ckit mulala byr lmbtla,kurgla,ada jer alsn nti..
    Mmgla hg ksiankan bby tu,tp dia kna pk gak dhla bby tue spnjg ms ngn hg ntj lau dia anta mlm..
    Cmtu baik dia bg jer bby tue jd ank hg,aku lg suka..Xla mcam dia gunakan hg jer..

    (Xmemasal jer bff hg nie nk hangen arini..hihi Aku bukan apa sian kt hg ngn bby yg suoer kiut tue..xlm lg msti ada iras muka hg,da dok ngn hg lg byk dr mak dia..:-))

    ReplyDelete
  4. mama aryan...kat mana2 pun sbnrnya mcmtu tapi x semua org faham..d atu pulak akak tu anak2 dia da besar panjang...huhu...

    kak @e_da...
    tu la kak...patutnya azie le demand arga tinggi sbb baby tu masih dlm pantang lagi..huhu...akak..actually baby tu bukan baby jiran azie...kwn dia kasi baby tu kat dia..itu la alkisahnya...hihi

    BFF...
    aku faham tapi tu la...aku jaga baby tu masa baby tu 7hari kan..walau baru ngasuh 5hari..mak aihhhhh...syg aku kat baby tu...hukhuk...so far setakat ni dia lum antar mlm lagi....kalo akak tu bagi aku trus je baby tu kan best..dia pun x yah bagi upah kan?hihi...

    ReplyDelete
  5. seronok dapat ngasuh baby,,walaupun tak de baby sendiri kurangnya azie boleh main2 ngan baby..jom singgah kat blog SKA bantu SKA skit2..tq

    ReplyDelete
  6. yup salmi khairi..yup..nanti saya terjah sana...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...