Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, June 6, 2012

Demam On On Off

Begini la Azie lebey kurang dalam sebulan ni...
Demam on n off...
Kalo bangun pagi..mmg demam kebiasaannya...
Tapi demam tu x la buat Azie melepet je...
Masih boleh buat kerja mcm biasa...
^
^
Tak tentu masa demam tu tapi dalam sehari mesti demam...
Azie pun jadi x faham dibuatnya...
Tak pe la...as long bole buat keja mcm biasa...badan x lemah sgt...x da muntah2...
Ok ja kan???...
N Azie mmg x mamam ubat kalo demam...
Bukan takut nak mamam tapi ubat kan x bagus utk kami2 yg berTTC nih...
^
^
Ya...mmg menjadi kemusykilan Azie sbb x pernah demam mcmni...
Tapi anggaplah sebagai penghapus dosa2 kecil...
Tak gitu kwn2???...hiihihi...
^
^
Until now..cik P mmg masih belum dtg...
Isnin lepas masa berurut for the second time...
Kata Makcik tu...baru dia dapat rasa yg peranakan Azie kembang n ada denyut...
Katanya Azie mengandung... 
Kwn2 rasa boleh caya x ekk???...
Makcik tu mmg bidan dan umurnya pun da 90tahun...
Banyak pengalaman tu kan tapi Wallah Hualam la kan???...
^
^
Hubby kata jgn terlampu yakin sbb dulu2 pun pernah jugak tukang urut kata mcmtu at last hampa juga kan???... 
Bukan nak menidakkan kepandaian Makcik tu tapi takut nak berharap sangat...
^
^
Buat masa ni 
Azie malas nak pi sepital/kelinik...
Biar la dulu...
Kalo ada rezeki tak akan  ke mana kan???...
Berserah ja la....
Allah x kejam kan???...
^
^
Ok la kwn2...da pukul 8pagi...
Azie nak masak for lunch siap2 coz japgi nak antar kat Hubby di balai...
Hubby cakap x yah antar nasi..dia tapau je japgi coz dia pun tau Azie demam kan???...
Tapi Azie nak juga antar kat Hubby...
Next week kan da start mengasuh balik jadi da sah2 x dapat nak antar  kat Hubby nasi nanti...hihi...
Ok...daaaaaaaaaaa.....

9 comments:

  1. tetiba makneng plak rasa syahdu baca kisah azie...
    doalah bebanyak...mana tahu mmg rezeki azie preggy kan..
    makneng pon lom pernah merasa lg.
    makneng paham sgt bl azie simpan harapan pregnant tuhh

    ReplyDelete
  2. alolololo..jgn sedey ekk mak neng...hikkkkkkkkssss....

    leez...ttc to trying to conceive la...utk kita2 aje...hihih...leez da pi doc belum?

    ReplyDelete
  3. praying for u...harap2 rezeki untuk both u n hb...

    ReplyDelete
  4. tq triple H...hopefully gitu la hendaknya...aminnnnnn

    ReplyDelete
  5. terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

    ReplyDelete
  6. armouris..tq coz sudi share..ya its true...sharing is caring...tq dear for d info...i will look on it after this ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...