Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, July 30, 2012

Buka Posa Tepi Laut

Haaa...ini kesinambungan drpd entry sebelum nih...
FYI...makhencik berbuka posa masa Day1 tu adalah di tepi laut dekat2 ngn Kem Tentera Lok Kawi tu lerrrrrrr...heheheh ;p
^
^
Sangat romantika d amor kan makhencik dan pakhencik berbuka posa???....
See...siap ada tikar zam2 ala kazam lagik tau...
Tikar tu mmg standby dalam keta jadi kalo lepak mana ke...le la landing2 gitu...hikhik ;p
^
^
Tapi nan ado la gmbr makhencik kat sini...
Apa le buat...
Pakhencik tu na mo amikkan gmbr makhencikkkkkk....
Sedeyyyyy...
Ce kalo DSLR pakhencik adoooo time tu...
Ni psl kes pakhencik bengang makhencik  x bwk DSLR pakhencik la tu...kihkihkih ;p
^
^
^
^
^
^
Cantikkan view time nih ;p
Begitulah indahnya ciptaan Illahi...
Dan di saat itu juga ada seorang perempuan sedang mencari tin2 minuman demi sesuap nasi...
^
^
Kalo nak tau...pakhencik pun suka kutip tin juga okae...
Buat apa nak dimalukan kalo sesuatu itu boleh ditukarkan kpd WANG kan???hehehhh...
^
^
Pernah satu ketika pakhencik tugas pagi gitu jam 3am n skrg kan RELA kena follow pak polisi???
Sini kan pedalaman jadi mana la nak ada kes sgt time2 cengitu...
Sambil bit jalan kaki tu Hubby kumpul la jugak tin2 sampai jadi tanda tanya pada si RELA tu...
Bila da dgr apa pakhencik ckp...hahhh...baru la terbuka minda...siap tlg kutipkan utk pakhencik...kahkahkah...
Pas da kutip2 kumpul kat satu tempat...
N pas da serah tugas kat balai...on dway balik singgah la kat tmpt pengumpulan tin...hahah...mcm byk bebenor kan bunyinya???...hikhikhik...
Pas2tu kata Hubby..rajin da RELA tu kutip tin....kihkihkih...
See...x suma berfikir yg tin tu boleh tukar ngn wang...
Ramai yg anggap bila seseorang tu kutip tin...org tu miskin la..x da duit la...
Mmg satu pandangan yang silap okae ;p
^
^
Sbnrnya kalo nak hidup bukannya susah pun asalkan yg penting kena rajin dan x perlu nak rasa malu sgt...
Pakhencik aiii kata...kalo semuanya nak malu...susah la nak hidup... ;) 


2 comments:

  1. hihi..mmg syok melayan angin laut time2 cengini sis ina ;p...berbuka sambil menikmati angin laut

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...