Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, July 5, 2012

Rumah Saya Kecik Je

Seriusly...rumah saya kecik je okae ;p...hikhik...
See...di situ lah ruang tamu..di situlah buaian Alya dan katil si Baby...
Itupun sbb baru bukak buai si BB yg digantung di siling rumah...
Selalunya pas Alya balik tghari..si BB pinjam buai Alya coz buai Alya kan Auto...
Tak larat makhencik nak mendodoi la nakkkkkkkkk...huuhuuu...
^
^
Rumah makhencik nih ada dua bilik n 1bilik tu makhencik sewakan pada sorang budak pompuan...
Actually budak nih kenalan Hubby di sini sebelum Azie dtg Sabah...
Polis kan???jadi suma org kenal what...
Ala...pangkat adik2 je pun...
^
^
Azie ada 2niat sewakan pada budak tu..
1st..utk dibuat teman kalo Hubby keja malam atau kursus tapi nan hadoooo sbb dia selalu tido umah family pakwe dia...hukhuk...
2nd...jimat sikit sbb kami byr sorang separuh sewa yg RM300...haha...
Walaupun ada elaun rumah tapi kena minimize la mana yg boleh...
Bukan sng hidup di perantauan okae....chewahhhhhh...hikhik...
Ohhh...sambung lagik...
Letrik n air kami laki bini yg tanggung sbb budak tu pun mmg jarang balik rumah sbb dia keja dr pagi sampai malam pastu selalu tido umah pakwe dia...
Tapi ok la sbb walaupun jarang budak tu balik rumah tapi sewa x pernah missed...
So far da setahun lebey dia menyewa ngn kami ;)...
Nanti bila2 Azie upload gmbr budak tu ekk...
^
^
Apapun...kwn2 jangan risau la...
So far ok ja....
Makhencik pun x kan la nak cari penyewa yg mcm ratu kot...yg single-mingle gitu...hikhik... 
Simpang malaikat 44 tau...hukhuk...

4 comments:

  1. kecik besar bukan ukurannya..janji selesa kan.
    rmh akk pun kecik jugak ;)

    ReplyDelete
  2. janji meriah kan umah xsunyi :)

    ReplyDelete
  3. Cantik katil si BB...
    i drop my link dy...
    blogwalking here

    ReplyDelete
  4. mamyharraz...yup..tul tu sis..yg penting selesa ;p

    cik ecah...yup..meriah sangattttt sis..hihi

    Mally...
    Katil si Baby Ann...hihi...tq dear

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...