Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, July 25, 2012

Kecundang Di Bulan Posa

Huh..arini makhencik baru ada hati mau berblog...
Anyway...hari posa ke3 makhencik da kecundang tidak dpt berposa...
Since posa ke2 lagi perut da memulas lain mcm tapi nasib pas berbuka posa baru la si cantik merah menyala tu kuar...
Kalo lagi sejam nak bukak posa si merah tu kuar...mau meroyan makhencik tau...hukhuk...
^
^
Masuk hari ni makanya sudah 3hari makhencik dah x posa tau...sedeyyyyyyy...
Tapi makhencik redha jugak la sebab makhencik ada niat..kalo makhencik mmg x preggy..kuarlah darah byk2 supaya makhencik x menaruh apa2 harapan gitu ;p
Alhamdulillah..mmg yg kuar skrg mmg luar biasa gitu...
Makhencik mcm tumpah darah pulak...hahhahah...
Da tu perut mmg sakit beberapa hari ni mcm nak jatuh perut makhencik rasanya...then tetiba makhencik rasa mcm makhencik da kurus sikit...hahahah..yg tu jgn percaya ehhh sbb  mcm x da kena-mengena je pun...kihkihkih ;p
^
^
Walaupun makhencik x bole berpuasa...tapi makhencik mcm org posa jugak...
Nak mkn x brapa nak lalu...minum air ja itu pun jarang2...
Hebatkan makhencik???...
Kalo korang mesti korang melantak x hingat kan???hikhikhik...
Ala...makhencik gurau je la...jangan sentap2 tau ;)...
^
^
Pas peod makhencik nih clean n clear...
Makhencik nak pi urut ngn nenek bidan tu lagi sbb kwn makhencik pas clear dr cik p pastu pi urut ngn nenek tu trus lekat...
Wallah hualam la kan...
Nenek tu pun kata yg dia bukannya Allah...
Dia cuba membantu je apa yg patut ;p...
Jadi hajat makhencik mcmana pun nak pi urut la nanti...x salahkan berusaha drpd duduk saja???
^
^
Jadi makhencik mohon kwn2 suma mendoakan moga2 bulan posa nih si incik sperma n si cantik manis si ovum  makhencik tu dpt berdating mesra bulan nih ya...hahahah..
Harap2 time wedding anniversary makhencik yg ke 5 ujung taun nih makhencik da preggy time tu...Aminnnn...
Moga harapan takkan tinggal harapan lagi...Aminnnnnnn

5 comments:

  1. ermmm..mmg mcm tuh..bl lm xpeod....bl dia kuar...mmg byk dan sakitnyaa..ya ampunnn...

    Moga ada rezeki di tahun ini..amiiinnn..

    ReplyDelete
  2. Insyallah bff..
    kami sefmly sentiasa mendoakan kamu..(@_@)

    ReplyDelete
  3. Amin Amin Amin Yarabbal Alami bonda hazim BFFku Loveaqsha ;p...moga2 dpt kembar cam hg ckp tu ehh???..heheh ;p

    ReplyDelete
  4. hurm... kita senaseb la zie.. piyed x tentu...ikot suka hati dia nk dtg bila..huhh... amboi kemain lg posing..nmpk la kekurusan tu.. haha

    ReplyDelete
  5. aku dtg je brapa bulan ni mala tapi cuma spotting je...bulan posa nih lak kaw2 dtgnya..huhu...takpe mala..kita chaiyok chaiyok lagi ekkk ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...