Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, July 3, 2012

Napa Ekk???

Since yesterday terutama time malam...
Perut Azie terasa sakit...nak kata masuk angin...lain jek rasanya...
Pastu since this morning Azie rasa gelembung sekejap2...
I wonder why...huhu...
Sakit belakang juga semakin ketara....
Skrg kerap lapar...mcm tadi pagi Hubby siap buat burger lagik for bekpas...
Sabah kan cerah awal jadi jam 6lebey kami da bekpas...dalam kul 7lebey makhencik nih da rasa lapar balik...tapi makhencik tahankan ja la...kihkihkih...
N ohhhh...until now...cik p masih sesat mencari jalan pulang...means 3bulan sudah...huhu...
22/6-25/6 hanya di datangi brownish...
23/6 pegi scan doc kata x mengandung pun...huhu...
Napa la cengini???...
Apakah ada keajaiban yang bakal berlaku???...
Moga2 hendaknya...Aminnnnnn....
^
^
Anyway..kepada rakan2 TTC yang sudah beroleh berita gumbira...
Semoga anda n baby to be sihat walafiat hendaknya..Aminnnn....
Kepada yang masih menanti mcm Azie...kena berusaha lagik la jawabnya....lalallaala ;p...heheheh

5 comments:

  1. samala kita..sekarang ni rasa kurang selesa. Macam rasa sakit perut & sakit bahagian pinggang ke bawah.Adakah tanda cik P nak mai or tanda2 lain? huhu..anyway semoga ada berita gembira buat kita satu masa nanti.Amin..

    ReplyDelete
  2. cik P ko dah dtg belom? hurm.. aku ni pun kdg2 ada masalah mcm ko..kuar darah sikit2 je..huhh letih kan! tapi takpe la, lalui je la dgn tabah..entah bila nk merasa ada ank sndiri..asyik2 timang ank org je kan..eh wey, aku hrp undian dari ko tau.. undi aku yeh kat link ni :

    http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_26.html

    undi header aku..kalo baik hati, undilah 5x.. hihi..undi yer please...huhu.. TQ.

    ReplyDelete
  3. selagi cik p xdatang masih ada harapan... miracle will happen don wory believe to ALLAH

    ReplyDelete
  4. Nape ekk? akak tak penah kene cam Azie, pelik kan... nak check kat Doc sudah, n takde pape kan... tapi sakit tu la tu, tak tahan nanggung kan.. sian Azie.. hope u will fine dear!

    ReplyDelete
  5. Anida..yup tul tu dear....semoga ada berita gembira buat kita semua yg sdg TTC..aminnnnnn....

    deqla...aku da 3 bulan masuk 1/7 mala...sabar ja la mala..itu yg termampu buat kita..hukhuk..tuhan ja yg tau kan???..insyaallah nanti aku undi ekk ;p

    sue...tq dear..hopefully there is a miracle for me...aminnnnnnn....

    kak emme..x tau la kak..da 3bulan camni kot...peod mmg x da tapi spotting ja...nak kata sakit x kak cuma skrg terasa mcm gelembung sekejap2 seolah ada sesuatu bernafas...anyway..tq kak emme

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...