Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, July 17, 2012

Demam Oh Demam

Beberapa arini...makhencik rasa mcm nak demam semula...
Tido pun awal je beberapa malam nih...
Selalu kalo tido mau pukul 1pagi camtu...tapi skrg jam 10malam da rasa ngantuk...
Semalam satu hari kepala pusing je itu yg membuatkan semalam lagi tido awal...
Adoimakkkkkk..ngapala begini???...huhu
^
^
Last week makhencik adalah pi berurut...
Nenek tu tetap kata yg makhencik preggy...
Katanya 3bulan nak ke 4bulan sama seperti calculation makhencik...
Nenek tu suh dtg bila2 je tapi malan Jumaat katanya nak mandikan makhencik...
Kata nenek tu kdg2 sesetengah orang pas mandi tu baru akan nampak...
Wallah Hualam....
^
^
Nenek tu kata sesetengah org da 7bulan camtu baru nampak...
Jadi tunggu dan lihat ja la...
Makhencik berurut pun sekadar nak betul kan apa yg x betul...
Bukan maksud nak percaya 100% tapi kalo mmg ada rezeki...Alhamdulillah...
Manalah tau makhencik tergolong dalam golongan yang complicated utk dikesan kandungannya kan???...
^
^
Maaflah kwn2ya..bukan la mekhencik x berpijak di bumi nyata tapi skrg nih x da perkara yg x mustahilkan even ada org yg da 6,7bulan pun still didatangi period...
Wallah hualam...apa saja semuanya dtg dr Allah swt...
Semoga ada keajaiban buat makhencik n Hubby...
^
^
Anyway the day after makhencik amik darah utk check pregnany tu...until now puting makhencik nih sakit kalo disentuh...
Tak tau napa sbb makhencik x pernah alami perkara mcmni...
Kdg2 makhencik naik stress dgn keadaan yang mcmnih...
Kalo x ngandung fineeeeee tapi x perlu la rasa benda2 camnih yang akan menambahkan stress makhencik...
Errrrmmmm astaqfirullah halazim...x baik pulak makhencik cakap mcmni kan???...
Mungkin Allah sdg menguji makhencik jadik makhencik akan cuba utk bersabar sekuat mungkin...

3 comments:

  1. harap bersabar menumpuh dugaan..

    ReplyDelete
  2. Banyakkan berdoa kepada Allah k...Semoga Allah mempermudahkan segalanya...

    ReplyDelete
  3. tq kak zh-ena...semoga diberikan kesabaran yg tinggi..aminnn...

    insyaallah...tq bonda hazim...moga2 dipermudahkan...aminnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...