Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, July 15, 2012

Si Muka Kembang

Napa x sekata ngn leher ekk???Pelik..huhu...
Si muka kembang yg suka save budget mcm*bukan badan* je* yg* kembang*nih*ye*ye*saya*sedar *diri..haha...
Dulu makhencik nih suka pakai pencuci muka Syahirah pastu nak save budget makanya bertukar la kepada Sabun Beras Thailand yang rega RM5 sebiji...
Pakai2 tak lak jimat pun sbb brapa hari je da mencair tapikan makhencik suka dgn sabun tu sbb makhencik rasa mcm halus-mulus je kulit wajah mcm newborn baby yang makhencik jaga tu... sambil*libas*libas*rambut*kebelakang
Tak puas hati jugak..walau da halus-mulus ye*ke*tu???..nak jugak lagi save budget maka makhencik gunakan pulak Sabun Papaya...
Sabun tu mmg murah ya amat rega RM3hinggit lebey ja..hahahah...
Sabun nih mmg makhencik pakai 2,3hari ja sbb makhencik da nampak kesan yang x baik pada wajah makhencik yang x brapa nak hanggun nih kan???kihkihkih....
Tapi x la makhencik nak menyalahkan Sabun Papaya tu sbb makhencik percaya yg apa pun produk tak sama bagi setiap individu...
Makhencik yang tak pernah susut
Kesan adalah berlainan pada setiap individu kan???...
Mungkin ianya elok pada org lain tapi x elok bagi makhencik...
^
^
Jadi skrg nih makhencik kembali menggunakan Sabun Beras Thailand tu...
Guna sekali krim siang n krim malam...
Nampak serasi gitu ngn makhencik...serasi*sangat*le*tue...hahahah
Ada la makhencik beli sekali 1set dengan Krim Kunyit tapi yg tu makhencik tolak tepi sbb baunya busuk...busuk la pada makhencik tapi x tau la pada kwn2 yang lain yang mungkin pernah mencuba atau sedang mencuba...
^
^
Apapun..teknik editing gambar dalam entry nih adalah menggunakan teknik GLOW...
Jadi jgn percaya yang makhencik nih cerah ekk...
Mungkin kalo jumpa kat luar u all akan lari bertempiaran mcm nampak hantu gitu...kihkihkih ;p

1 comment:

  1. kalo nak susutkan badan, gi joging ke bersenam ke, hehehe...

    janji sihat Azie...
    kalo boleh, jgn naik dah badan tu...

    pst: ada org ckp, kalo badan kite ni agak berisi, susah nak 'lekat', tapi tu kan kerja Allah swt...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...