Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, July 19, 2012

Mummy Sayang Baby ;p

Seperti yg dicitakan dalam entry sebelum nih...
Yup..arini Baby da sebulan umurnya...
Rasa terharu pulak sebab makhencik ngasuh si Baby nih since Baby baru 7hari...
I'm quite proud of myself seriusly ;p...
Insyaallah x da masalah kalo makhencik ada baby seniri...lalalalalala...
^
^
Baby nih pun dah cerdik tau...
Da pandai kenal Mummy no.1 n Mummy no.2..hihi...
Tadi pagi masa Mummy no.1 antar Baby kat rumah makhencik kata Mummynya...
Kat rumah si Baby nangis2 pastu akak tu ckp la kat Baby tu...
" Ha...ya la...baik kau pergi rumah Mummy " lebey kurang ayat camtu la kata akak tu...
Trus si Baby diam2..bulat2 mata lagik...
Hahah..mcm2 kan si tecik nih???...
Da pandai faham apa yg org dewasa cakap ;p...
So sweet gitu...
Berkaca tau mata makhencik bila igt2kan balik cita akak tu...hukhuk...
^
^
Skrg nih makhencik da siap kan si Baby awal sbb Mummynya nak bawak pi check up kat klinik...
Sungguh lena betul si Baby di sebelah makhencik nih...
Si Kakak BB pulak sedap lena dgn buai auto si Alya itew...hikhik...
Jadi dapat la makhencik nih bersantai sekejap...lalalalala...*** seperti berada di tepi pantai gitu makhencik...hahahah
^
^
Nanti lewat petang sikit Mummy si Baby ajak dtg umah sbb ada celebrate sikit...
Wahwahhh...hebatnya...baru sebulan pun da celebrate..heheheheh...
Bertuah si Baby ;p...
^
^
Makhencik igt nak pi mandi kat umah nenek tu tapi Hubby pulak keja malam...
Kalo makhencik da kawan temankan..Insyaallah makhencik pegi lah nanti...
^
^
^
See...Baby tecik dah semakin gebu kan???...
Dagu dah berlapis gitu...
Makhencik toksah la korang nak tilik2 sangat...
Makhencik tu da sah2 berlapis2 mengalahkan kuih lapis kan???...kihkihkih ;p...
^
^
Ok la..later on kalo ada bahan lagi makhencik update kat blog suam2 kuku makhencik nih ekk...
Hahahah..
Si Baby yang dah mula memprotes ketaksukaannya nak bergambar...
^
^
Anyway..Mummy n Daddy sayang Baby ketat2 walaupun Baby bukan milik kami ;)
Semoga mendapat keberkatan-Nya lantas mengurniakan kami suami isteri zuriat penyambung keturunan...
Aminnnnnn....


5 comments:

  1. Muka baby pun da ada nak iras mummynya nie..
    Tang kegebuan paling banyak..hihihi
    Insyallah aku dapat ase hg peknen nti kembar terus tp xthu kembar bape cam lebeh dari 2 jer..

    Lau lebeh dari 2,bagi kat aku sorang tau..

    ReplyDelete
  2. insyaallah.. 1 hari nanti, pasti ade jugak permata hati kurniaan-Nya. amin..

    ReplyDelete
  3. cepat betul bam bam baby..nie mesti mummy no. 2 sayang sangat2 nie..tue yg senang hati terus bersemangat badan tue

    ReplyDelete
  4. best buli baby kan Azie
    heeee! means, buli dgn penuh kasih sayang la kan, hehehe~

    ReplyDelete
  5. amboi BFF loveaqsha...tang kegebuan ja irasnya?haha...mana ada iras pun..aku itam..baby putih...hikhik...hg nih mcm tok bomoh la BFF...apapun aku aminkannnnnnn...amin amin amin yarabal alamin...

    insyaallah...amin..tq leez... same goes to you dear...

    mrs kayrul...mummy n daddy no2 mmg syg sgt kat dia..hikhik..tapi yg membam2 kan sah2 mummy no.1 sbb dialah yg tanggung semua keperluan baby n of coz for the isomil...hihi..mummy no.1 yg kuar duit...mummy no.2 terima duit upah je..heheh...

    haha kak emme...tmpt menumpang kasih kak emme ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...