Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, July 29, 2012

Rumah Makhencik Kecik Aje Tapi Syurga Kami Ber2

Ya..rumah makhencik kecik aje tapi syurga kami ber2 ;p
Walaupun sewa cuma RM300 tapi cukup berbaloi dgn adanya 2bilik cumanya ruang tamu kecik la sikit...
Jadi mmg kami x beli sofa utk ruang tamu...
Kami cuma letak satu sofa 1seater tuan rumah n yg selebeynya pass kat jiran lain yg sama tuan rumah n yg 2seater letak kat luar rumah coz da truk conditionnya...
Ok la utk buat duduk kat luar terutama kalo Hubby nak pakai kasut...heheheh
^
^
^
^
Mmg rumah makhencik nih spacenya limited sikit tapi makhencik n pakhencik sgt selesa berada di rumah seniri...
Ehh...bukan suma org pun selesa berada di rumah seniri ka???kihkih...
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Yang penting dalam rumah makhencik kena ada gmbr kawin makhencik dan pakhencik...
Ohh..gmbr ni dulu makhencik bawak dr Semenanjung tau...
Siap kargo bersama kereta ke Sabah nih okae ;P...
^
^
Tapi setiap rumah org Islam mesti la ada ayat2 Al-Quran walaupun hanya tampal2 cam kat umah makhencik nih...
Itu mmg paling penting dan utama ;p...
 
Ini deco baru rumah makhencik sempena nak raya..boleh???...
Japgi makhencik nak pi cari langsir ready made je...
Kata umah kecik kan???...Tingkap kat ruang tamu pun 2panel ja...
Jadi cukup la cari utk ruang tamu je...
Dalam bilik pakai je apa yg ada...
Seriusly makhencik n pakhencik ala qadar je...
Malas nak beli brg byk2..susah esok kalo nak pindah Semenanjung balik...lalalala...
Kami cuma beli brg yg penting dan perlu aje ;p...lalalala
^
^
Ok la kwn2...
Setakat ini saja la pasal rumah makhencik yeee...
Apapun...inilah syurga kami ber2... 
Ohhh..kalo nak tau masa mula2 kat Sabah...kami pernah menyewa bilik dgn arga RM300...
Tak caya boleh tgk kat entry Bilikku Syurgaku

2 comments:

  1. x la dear...biasa2 je ni sis..anyway...tq sis delimasari

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...