Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, August 19, 2011

X Abis2 Lagi Dgn Si Anonymous

X sangka blog saya masih mendapat perhatian si Anonymous...Kalo kwn2 berminat, le la click tgk latest comment drpd Anonymous Doaku . Bukan maksud mo menghentam itu Anonymous...Ohhh itu bukan saya meihhhhhhhhhh ;p Saya x halang siapa pun nak comment kat blog saya...itu hak masing2 n saya berblog segala bagai adalah utk menambah kenalan bukan utk mencari musuh.Kalo nak comment, x salah tinggalkan nama n url blog kalo ada tapi buat apa guna Anonymous sebagai pengganti diri kan???. Nampak x ikhlas sgt tau. X tau la kalo si Anonymous ni adalah silent reader yg anggap saya sbg musuh. Rasanya saya x da bermusuh ngn sapa2 pun ;) Kita pun dlm bulan Ramadhan, rasanya baik bersihkan hati kita drpd kebencian yg x berpunca. Yang penting, saya x ganggu sapa2. Ini blog saya, kalo x suka...saya ok jeeeeeee ;p

3 comments:

  1. leez dah baca komen si anonymous tuh. leez yg xde kaitan ngan dia pun (means, dia xkomen blog/entry leez) rase macam nak tlg sepakkan muka dia! huh! agak2 la nak mengomen tuh! kita kan senasib.. so, leez paham perasaan u bila dia komen camtu especially bila dia kata, 'So, seronok ke hidup dalam perasaan "rasa" diri mengandung?' & 'Mmg kita mengharapkan keajaiban dari Allah, tapi kita juga harus menerima hakikat dan kenyataan.' huh!

    ReplyDelete
  2. leez..thanx for ur support... ;p time x brapa nak sihat mcm ni mmg azie x open nak terima comment2 camtu...org x da kat tmpt kita leez jadi org x kan faham.ckp mmg pandai.atau mungkin hidup dia sendiri yg tunggang-langgang thats why dia gunakan anonymous utk lindung diri dia sendiri.pengecut kan???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...