Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, August 18, 2011

Bukan Rezeki Lagi Kot

Kdg2 apa yg kita impikan x semestinya akan menjadi kenyataan. Kdg2 kita yg terlalu berharap sedangkan kita akan tau yg kita akan kecewa. Memandangkan masih demam, tadi da pun gi Hospital. Check air kencing adalah -ve...huhu...sadisssss...tekanan darah adalah tinggi..huhu...Musykil dibuatnya coz x pnh kena darah tinggi n parents pun x da darah tinggi...Jadi Medical Assistant tu decide utk monitor tekanan darah saya for about 1week. Quite worried coz x pnh alami situasi camni. Kata MA, bila demam kdg2 mungkin virus ganggu tekanan darah. Anyway, hopefully x seburuk seperti yg disangkakan. Maybe saya byk fikir kot...huhu...maybe n rasanya...ya..mmg saya fikir yg bukan2...mungkin terlalu berharap utk mengandung dan akhirnya saya x pun mengandung...Kwn2, doakan utk saya ya moga2 x da apa yg buruk berlaku pd saya ;p

4 comments:

  1. semoga cpt semnuh... namo pk sgt bab baby tu... nanti stress... kita doa je byk2 di bulan baik ni... aiseyman pandai nasihat prg...walhal diri senndiri pun tak tau canne nak hadapi hari raya nanti. bila org dok tanya tak de baby lg ke ....grggrgrgrr

    ReplyDelete
  2. hehe...eka...eka...x pe tok...kita byk2 sbr bah ;) ada la tu nanti rezeki kita kan...hehe biasa la tu kalo mai sentimental sikit...

    ReplyDelete
  3. saya baru mengikuti u punya blog..byk sabar ar....saya tau dan rasa apa yg kamu rasa... moga usaha doa dan tawakal sentiasa ada pd diri k...sabar k...

    ReplyDelete
  4. bonda hazim...
    tq sis coz sudi follow blog azie ya...tq byk sis for d advice... ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...