Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, August 20, 2011

Pas Discuss Sama Hubby

Mlm smlm saya ada update blog psl si Anonymous tu kan? Jadi dalam jam 12mlm Hubby saya balik keja smlm, adalah saya discuss ngn Hubby pasal comment drpd Anonymous tu. At last we decided utk buat 1 keputusan yg drastik pada saya coz selama saya berblog saya x pnh privatekan blog ni atau limitkan comment hanya utk blogger saja...Anonymous pun saya izinkan utk comment di sini ;p Now adalah masa yg sesuai utk saya limitkan comment hanya pada mereka2 yg ada google account ja...Anonymous x akan saya layan lagi. Ini blog saya kan? Jadi saya ada hak utk membuat apa pun keputusan yg saya rasakan perlu utk kebaikan saya sendiri. Saya x mau sampai satu masa ada comment dr si Anonymous yg boleh mematahkan semangat saya utk berblog terus. Bukan saya x boleh terima comment si Anonymous tapi kalo betul itu adalah comment yg ikhlas dr mereka, Kenapa perlu berselindung kan???. Tepuk dada tanya selera. Saya x paksa org utk suka blog saya dan saya faham bahawa x semua org akan suka pada kita tapi bukankah kalau x suka tu lebih baik jgn menyakiti???

2 comments:

  1. that's good! tp, leez still buleh follow & baca ur blog kan? ;P

    ReplyDelete
  2. bole leez..jgn risau...sapa ada google that means should be no problem la leez...dulu da besa kena tapi fikir2 balik better limitkan ja...hati pun x sakit...azie rasa better para blogger jgn allow anonymous utk comment kat blog msg2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...