Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, August 24, 2011

Baju Lama

X lama da sgt kita nak raya ni. Saya sgt happy pasal setakat ni posa saya masih penuh lagi. X tau la esok lusa camne kan...hehe...Bila cakap pasal raya sumanya akan sebut pasal baju raya, kuih raya kan???. Ohhhh...tahun ni mmg kami beraya secara sederhana sgt2. Baju raya pun x beli hanya pakai baju kat gmbr sebelah ni je, baju masa tahun ke2 raya sbg husband n wife tapi kira ok la kan...taun ni taun ke4 as husband n wife but still bole pakai lagi baju tu. Baju melayu Hubby tu mmg drpd asal beli, mmg besar jadi kelmarin antar pi adjust kasi kecik sikit...nasib la auntie tu masih nak terima lagik. Saya tanya juga kalo saya nak buat baju still bole lagi ke, auntie tu kata ok..bole...tapi fikir2 balik, x pa la...pakai ja yg lama. Duit tu boleh guna utk flight ticket utk balik kampung nanti. Ckp psl kuih-muih, saya x buat pun sbb x da oven. Saya kan housewife ja jadi saya x suka nak mintak itu ini. Malas mo bebankan Hubby coz dia sorang je yg keja. Shian dia ;( Hubby kata nanti beli je la kuih itupun nanti saya mo beli sejenis 2 je. Kalo org dtg raya, saya buat la mkn2 sikit...Nasi Tomato, Mee Kari, Ketupat n Rendang ka...itu lebih mengenyangkan kan? Ya la...kuih2 ni kdg bukannya tetamu suka nak mkn sgt...hehe...Ok la kwn2...Panjang sgt da membebel nih...hehe...Nanti naik bosan lak kwn2...hehe...ok la...daaaaaaaaa....

2 comments:

  1. leez tema purple gak tahun nie, belah mertua. PURPLE kan = i like..! he3..

    ReplyDelete
  2. yup leez...ijau n purple mmg favourite azie n hubby...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...