Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, August 28, 2011

Dapat Luit Raya Maaaa ;p

Yippieeeee...smlm saya dpt duit raya...RM50 lagi tu...x tipu la...ini betul2 kejadian...Actually ini adalah duit raya yg x disengajai...haha...ada ke word 'disengajai'...huh, merosakkan bahasa tul kan saya???. Kalo nak tau...kat luar Balai Polis adalah abg dr Terengganu buka booth bundle...abg tu tersgt la baik...sampai kdg Hubby gi lepak sana...siap bagi baju, kasut secara percuma okae...walaupun pada mulanya Hubby mmg berhajat nak beli...Hubby kata nak byr kat abg tu sampai abg tu main lari2...kelas kan???haha... Jadi smlm Hubby n sorang kwn Hubby pakat suh saya masak utk jemput abg tu berbuka...Makanya dtg la abg tu utk berbuka posa bersama2 kami ;p...Sblm abg tu nak balik abg tu kasi Hubby saya RM50...of coz la ditolak kan coz kita mmg niat ikhlas mo jemput abg tu berbuka...tapi...penolakan tu x abg tu terima...last2 duit tu abg tu hulurkan pada saya...tetap saya suh Hubby kasi abg tu balik...n of coz tetap abg tu tolak...last2 utk menjaga hati..terima lah kami dgn hati yg terbuka...chewahhhhhhh..Ayat x hingat kan?..hehe...ya la..kan org kata rezeki jgn di tolak...kihkih ;p...abg tu siap cakap ngn saya lagik..Nanti sebelum raya dtg bundle dia..amik seluar ke baju ke...huhu..of coz saya x mo...ehhh kwn2...Jgn salah faham ok..bukan sbb bundle saya x mo tapi sbb da tau sgt nanti mesti dia nak bagi percuma...shian lak kat dia..dia kan org meniaga...lagipun walaupun abg tu baik tapi x da langsung niat nak amik kesempatan kat dia..seeeeeeeeeeeeee...very2 mulia kan hati i..haha...mula la perasan tu...haha...k la...nanti2 kita cita lagi ekkk ;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...