Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, April 11, 2009

Yang Ado....

Ini je la lauk yg ADO.x tau nak msk apa da...sudah kehabisan stok...lagipun x lalu nak mkn yg berkuah cam kari kepala ikan ke...masak lemak cili api ke...as all of u know...my feveret dish of coz la "Siakap Sweet Sour"...telur mata kerbau (napa bukan telur mata ayam???mmg pelikkk la...)...lauk kering2 da la...tapi kalo my parents...mmg dorang x lalu sgt msk2 camnih...Abah mmg suka lauk2 kari...Mak...layan je tapi sweet2 sour ni mmg x gemar...Rindu pulak kat Mak Abah kt kampung.Hubby ku...???Mmg x kisah...masak je la apa pun...Layan je...x byk ragam...sbb tu la laki cek sihat :) tapi da slim skt hubby ku pasai dia dok berjogging every weekend...sebelum2 nih sedara-mara suma dok tegoq hubby makin sihat...Esok pagi mmg plan nak ikut hubby gi jogging tapi x tau jadi ke x pasai la ni bangun pagi je mesti sakit2 badan...sakit2 belakang lately...tgk la camne kan???kita hanya merancang tapi Allah yg tentukan segalanya...Esok pulak nak pindah barang...x lama da lagi nak ujung bulan...Sedeynya nak let go biz dobi nih pada org lain tapi I have to!!!!Esok nak masak apa arr...???Cam nak buat Masak Lemak Cili Api Siput Sedut je...faveret cek jgk tue...Ikan Keli Bakar ngn air asam...tapi setahun jgk x beli ikan keli sbb selama nih makan ikan keli Mak Abah je...x lendir mcm yg kat pasaran sbb we all x bagi makanan yg x elok pada ternakan ikan keli tue...promote sekejap :)

Siakap Sweet Sour

Kacang Panjang ngn Tempe

Telur Mata Ayam (hahaha...kalo x da lauk lain...nih pun da cukup HO LIAW)


4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...