Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, April 8, 2009

Just Nak Share

Dlm plan saya...bulan 5 nanti saya nak balik kampung jap n pas discuss ngn Mak Abah semalam...we all agree nak buat Minyak Urut.Minyak Urut nih mmg elok utk patah2 n telah terbukti kemujarabannya.Bahan2 nya x le nak diexposekan...Secret Recipe maa...Kat sini saya nak share beberapa Testimonial...
Testimonial1
Abang nih berusia 30an camtu.Kerja sebagai sorang kontraktor TELEKOM x silap...Opisnya kat atas dobi saya nih.Dia nih slalu la sembang ngn abah saya...n...ada 1 ketika tu abang tu patah kaki...kena simen n of coz la bertongkatkan???...rupanya kawan dia sabotaj masa dia dok panjat nak pasang kabel...Apalagi...jatuh la.Abah saya kasi la minyak urut yg Mak Abah saya dok buat utk kegunaan seniri je selama nih...n Alhamdulillah ok pas beberapa ketika ...abg tu siap dtg kedai ucap terima kasih...dia betul2 terharu...doctor pun agak terkejut dgn perubahan tue...
Testimonial2
Kakak ni opismate ngn abang yg patah kaki tue (Testimonial1)...Kakak nih dtg nak beli minyak urut tu sebab kaki bapak kakak tu pada mulanya terseliuh pastu lepas diurut...menjadi bertambah bengkak...so saya dgn ati yg ikhlas bagi la skt minyak tu...1ketika kakak tu dtg balik nak pulangkan bekas minyak yg saya kasi tu...Saya tanya pasal bapak kakak tu tapi kakak tu ckp dia x sempat lagi nak balik kampung tapi kakak tu cita...lutut kakak tu sakit tapi pas sapu minyak tu...lutut kakak tu da elok.
Testimonial3
Haa...ni testimonial adik lelaki saya...panjat pokok nak ambik buah n x disangka2...dahan pokok tu reput...kuat jugak adik saya terjatuh...pastu jatuh bukan atas tanah...adik saya jatuh atas gelung simen yg bulat tu...yg slalu org buat2 jalan/pembinaan...kalo kat tmn permainan...yg dorang buat cam terowong tu...4hari jgk adik saya x bole bgn...Mak Abah saya cakap macam da x panjang la nyawa adik saya time tu tapi dgn amalkan sapu minyak tu...Alhamdulillah ok da seperti sedia kala...kalo gi hospital mau kena simen ke apa...
Testimonial4
Ni adik saya yg jatuh pokok tu jgk...masa zaman sekolah2 dulu la...biasa la bdk2 lagi kan...bertumbuk ngn kwn sampai retak la tangan tue...gi scan doctor mmg nampak retak la...pastu dok sapu la minyak tu...bila gi scan balik doc pun terkejut
Testimonial5
Yg ni x tau la nak cita/x...Mak Abah saya yg cita semalam...Angsa dorang patah kaki pastu dorang sapu la minyak tu jugak...Alhamdulillah jgk...Ok da Angsa tu...mcm lawak je kan???tapi mmg betul2 kenyataan
* Testimonial2 di atas bukan la cerita yg direka tapi mmg kisah benar.Nak percaya...percaya...x mo...sudah...tapi mmg dulu2 Abah saya dok jual Minyak Urut nih kat tukang2 urut tapi secara kecik2 je...lagipun dulu2 ada keja full time kan??? So saya dok suggest kat Mak Abah saya utk buat lagi minyak nih tapi dorang kata dorang tunggu saya ngn adik saya balik bulan 5 nih...ye la...Mak Abah x menang tangan da skrg nih ngn keja2 dorang...Saya ok je...x sabar nak tunggu bulan 5 nanti...Hope semuanya berjalan lancar.Aminnn...
* Dalam plan...nak jual minyak tu dlm RM10-RM20 utk 60ml.Harga confirm kemudian la.Nanti kalo jadi projek nih...saya akan updatekan kat blog nih/buat blog khas utk Minyak nih...minyak nih mmg x perlu urut...hanya sapu je tapi urut ni kalo x pandai mengurut...baik x yah nanti lagi teruk jadinya...
Kisah Saya,

2 comments:

  1. azie..ohhhh azie!!

    aku nk try minyak urut ko nie!!
    laki aku asyik sakit2 bdn ja..penat den nk urut hah!! ehehe

    ReplyDelete
  2. adoiiii liza...buat masa nih x da stock la...bulan depan baru nak buat balik...nanti da ada...aku gtau ko ekk?????

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...