Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, April 11, 2009

Siapa Berminat???Handmade nih...

Kepada sesiapa yg berminat utk dapatkan kraftangan seperti yg ada dlm n3 nih...le tinggalkan order kat comment saya atau le ctc saya melalui sms jgk Azie 012 634 6852 tapi saya hanya boleh buat order utk anda sekiranya saya mendapat order sekurang2nya 15item coz kraf ini bukan dr Klang Valley.Kraftangan ini boleh dijadikan cenderahati kepada sesiapa saja...utk mak...mak mertua pastinya sukakan kraf ala2 antik gitu...juga boleh dijadikan box menyimpan barang kemas,kerongsang,gubahan hantaran dll...

1set RM40 (Big Size)

1set RM30 (Small Size)

Kotak Tisu RM35



3 comments:

  1. owh box nie,nie gift ms kawin aku utk blh laki..
    ntiaku tny kat sesapa yg nk..

    ReplyDelete
  2. big size tu bape ukuran azie?
    mcm berkenan nak beli...tp have to think byk kali... aku mmg suka benda2 camni pastu x guna n hilang sbb x ingat letak mana... huhuhu

    ReplyDelete
  3. zura: OK :)
    isma: x pasti tadi kwn aku bwk tjk pastu aku tangkap gmbr je...x ukur size....besar sikit dr yg small box tu je...2x besr kot...x sure arr...aku pun suka tgk...mcm antik je nampak...aku beli yg small box tu je...utk mak ngn mak mertua :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...